Published On: Ned, tra 29th, 2012

Croatia libertas pozvala “Bosanca, katolika” da podnese ostavku

leo-plocNevladina organizacija Croatia libertas pozvala je, kako se navodi u priopćenju, “nelegalnog, nelegitimnog i drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH”, Željka Komšića da podnese neopozivu ostavku na tu dužnost.

-Za vrijeme svoga sedmogodišnjeg mandata nikada nije posjetio niti jedno hrvatsko selo ili grad, nije bio pokrovitelj niti jedne hrvatske kulturne manifestacije niti je na bilo koji način pokušao predstavljati narod u čije ime donosi odluke u predsjedništvu.

Nebrojeno je puta po noći polagao cvijeće na mjestima pogibije hrvatskih civila ignorirajući protokol te je slike o tome objavio na službenom web siteu. Vrhunac svoga voluntarizma leži u posljednjim javnim izjašnjavinjima kako on zapravo nije Hrvat nego “Bosanac katolik” su kap koja je prelila čašu, navodi se u priopćenju Croatia libertasa.

Dodaje se, kako već dulje vremena, Željko Komšić štiti posredstvom svoga autoriteta u Predsjedništvu kriminal i reketarenje svoga šefa Zlatka Lagumdžije te sustavno vrši pritisak na pravosuđe da ovaj slučaj zataškaju bez posljedica.

-Djelovanje i rad nelegalno izabranog Željka Komšića je štetno za Hrvate u BiH jer je on osobno pokvario odnose Bosne i Hercegovine s Europskom Unijom ali i s drugim konstitutivnim narodima. Zalažući se za približavanje BiH Organizaciji islamske konferencije, njegova politika je BiH svrstala na stranu zemalja Sila osovine zla što državi u cjelini donosi posljedice.

Željko Komšić je jedini član Predsjedništva koji je za vrijeme svoga mandata prema statistici OHR-a potrošio najviše iz proračuna, preko 7 milijuna maraka što ga stavlja na listu najlošijeg političara koji je nebrojeno puta zloupotrijebio službeni položaj i ovlasti.

Uspostavljajući “diplomatske” veze s arapskim zemljama, upravo Željko Komšić je kumovao brojnim ugovorima o financiranju Vehabija u BiH od strane arapskih zemalja, a i sam je osobno korisnik tzv beskamatnog islamskog kredita koja mu je jedna od takvih banaka odobrila po šerijatskim zakonima. Ovakvo djelovanje ne predstavlja ništa drugo nego podršku financiranju Vehabija čiji članovi su akteri brojnih terorističkih napada u BiH, navodi u priopćenju Croatia libertas.

Na kraju pozivaju Željka Komšića da, kako se ističe, “predstane sramotiti sve narode u BiH i povuče se dostojanstveno iz moralnih razloga, a ne da kao oportunist prima od bogatih arapskih šeika svake godine izdašne novčane primitke koje nikada ne prijavi u svoju imovinsku karticu na isti način kao što je ranije Stjepan Mesić primao donacije od Gadafija i nikad ih nije prikazivao”.(R. I. / Dnevnik.ba)