Published On: Sat, Jun 1st, 2013

Crnogorci “zaratili” s Googleom zbog opstanka države! (FOTO)

pictures_2013_june_Goosle_me_logo_675452397Goosle.me je crnogorski pretraživač u svrhu Borbe protiv kolektivne amnezije. Znamo koliko su popularne gusle u Crnoj Gori i kao što vidimo kreatori su se malo igrali sa slovima i kreirali moramo priznati jedinstveni naziv Goosle.me.

Pretraživač goosle.me pohranjuje arhivu svih onih tekstova, fotografija, dokumenata i ostale građe koja svjedoči o političkom kameleonstvu zvaničnika u Crnoj Gori – o njihovim ratnim pohodima, sumnjivim poslovima, organizovanom kriminalu, nepotizmu, političkim i drugim lažima, ucjenama.

Redakcija portala javniservis.me je kontaktirana od strane Google Inc. radi mirnog riješavanja spora u vezi pretraživača Goosle.me.

Dopis kompanije Google:

1370096283untitled

Ekipa pretraživača Goosle.me objašnjava ovo na svojstven način:

“Pošto smatramo da su Goosle kao termin starije od Google, i da npr. Ratko(Goosle) i Ranko(Google) nisu isto ime, domen ne damo tek tako, a misiju Borbe protiv kolektivne aMNEzije nikako.

Svakako, izgubimo li Ratka i ostanemo bez gusala, ostaje nam gudalo, Goodalo.me, a ako nam i taj, takođe, regularno zakupljeni domen neko uzme (npr. Godaddy zbog sličnosti imena sa Goodalo), Slooge.me (anagram od Goosle i direktna asocijacija na današnju Crnu Goru) ne damo, jer država je u pitanju!”

 

haber.ba