Published On: Čet, lip 9th, 2022

ČOVJEK KOJI JE PAO NA FILM S NACISTOM U GLAVNOJ ULOZI: Wir werden den Bundestagsbeschluss, der wegen Adis Ahmetović unvollständig ist, um einen Begleittext ergänzen

U intervjuu za mostarski Dnevni list, neupućeni njemački zastupnik podrijetlom iz Hrvatske je naveo kako će Bundestag potkraj mjeseca ili početkom srpnja usvojiti rezoluciju o BiH za koju je naveo da je jednostrana i nepotpuna zahvaljujući potezima zastupnika bošnjačkih korijena Adisa Ahmetovića.

Iako se predstavlja kao netko tko je upućen u događanja u BIH Juratović je čovjek koji je javno iskazao oduševljenje likom i djelom Štefice Oručević Broz i njenim filmom Moj Neđo u HOS-u a u kojem o humanizmu njenog vrlog muža govori odbjegli ratni zločinac Miroslav Hrstić, deklarirani nacist, šef Neđin u ratu i šef logora za silovanje Srpskinja.

Toliko o Juratoviću i njegovom poznavanju istine o prošlom BH ratu. Nadamo se da će budući rat koji Njemačka ovdje sprema, među Srbima i Bošnjacima popratiti bolje.

A sada njegove bezvrijedne izjave:

“Stoga će mnogi kolege potpisati popratni tekst uz rezoluciju koji će imati sadržaj jednoglasne odluke radne skupine za europska pitanja, odnosno, koju je Adis Ahmetović uspio spriječiti. A to je da se na mjestu gdje se govori o etnonacionalizmu pored Milorada Dodika i Dragana Čovića, nađe i ime Bakira Izetbegovića i njegovog SDA”, rekao je Juratović za Dnevni list.

Ahmetović, koji se već mjesecima lažno predstavlja izvjestiteljem Bundestaga za zapadni Balkan, u razgovoru za Hinu rekao je da su Dodik i Čović navedeni jer zagovaraju secesionizam, što je kriterij za uvođenje sankcija – Dodik prijeti odcjepljenjem Republike Srpske, a Čović govori o osnivanju trećeg entiteta.

Ahmetović smatra kako većina stanovnika BiH, bez obzira za narodnost, želi građansko uređenje i napuštanje etničkih principa pri biranju vlasti, suprotno političkim elitama.

Za čelnika vodeće bošnjačke stranke SDA Josip Juratović kaže da “lukavo provodi islamizaciju društva” i zamjera mu veze s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, navodeći kako nastoji ostaviti BiH njemu u ‘amanet’ (nasljedstvo).

Dodao je kako će Bundestag morati u budućnosti biti oprezniji. Posvjedočio je i kako se našao na meti bošnjačkih organizacija i medija, čak i posredstvom naručenih članaka u njemačkim medijima, upravo zbog zauzimanja da se Bundestag jednako pozicionira prema tri etnonacionalističke politike u BiH u dokumentu Rezolucije.

“Što se pak bošnjačkog nacionalizma na čelu s Bakirom Izetbegovićem tiče, on je na žalost prošao ispod radara, ne samo zbog pojedinaca kojima je uspjelo ovaj puta uvesti političku kulturu BiH u Bundestag”, rekao je Juratović.

Prijedlog rezolucije koju su sačinili zastupnici vladajuće Semafor koalicije prošloga je tjedna upućen u parlamentarnu proceduru Bundestaga. U njoj se podupire europski put BiH, a za prijetnje suverenitetu zemlje, blokade i podjele optužuju se vodeći srpski dužnosnik Milorad Dodik i hrvatski Dragan Čović.

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je kako je u ovome dokumentu prepoznatljiv rukopis bošnjačkog lobija, dok je pak Čović u pismu Bundestagu upozorio da je Rezolucija u funkciji bošnjačke dominacije nad Hrvatima u BiH.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
13 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

Poskok schreibt Deutsch😂😂😂😂 ich glaub das ned😂😂😂😂

Anonimac

Odrone,jesi li to tiiii

legitimni uzepe politiĆar

Jednostavno,uzepe politika je porazena,na svim poljima.
Ahmetovic ih dotukao.

Anonimac

Misliš onaj hitlerčić poganog pogleda
Dašta nego je ,eno svi odreda plaču kako ih je dotukao.

Anonimac

Nas Bosnjaka je malo al smo DOBROOO RASPOREDJENI😁🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Josip Broz TiTo🇭🇷

To sada ništa ne znači,treba bit strpliv i pričekat kraj što bi se kazalo svršetak jer sve je to igra a musleemani ko musleemani,nepismena,plisnava nakupina misli da su dotakli bradu svevišnjeg ali….

Brcak 215

Pa stoko pidokatolicka ,zasto covjek ako je Hrvat ne moze misliti drugacije

Lola

Pročitaj ponovo stoko pidoislamistička

Anonimac

Cestitam momku koji se zalaze da bosnjaci ovladaju BiH,necestitam Juratovicu,Grlicu,Plenkovice a posebno Necestitam Covicu koji nista ne rade za narod Vec pune svoje vrece.
Eto to je to,ako neko nesto radi on obicno to dobije ovaj je radio na rezolucijama i uspio je ovaj ili ovi pune vece i uspjeli su sto smo mi p…sili to je na nama.

vitina

Sjeća li se još tko zadnje rezolucije EU o BiH? I od nje su bošnjačka politika i mediji pravili veliku stvar, isto kao što su predhodne dvije koje im nisu išle u prilog ignorirali. Tako će i ova rezolucija Bundestaga proći. Od nje će bošnjačka politika i mediji kada bude izglasani praviti čudo, a za mijesec dana niti će je se ko sjećati, niti spominjati. Te rezolucije su su samo ružni otisci u politčkom svinjcu BiH.

Giordano

A šta je sa onom deklaracijom europskog parlamenta o federalnom uređenju BiH? Mrtvo slovo na papiru kao i što će ova da bude.
ako muslimani misle da će svoje islamističke ciljeve ili nacionalističke ostvariti tako što će netko iz vana doći pa im ispuniti njihove želje kao zlatna ribica onda su smiješni da ne kažem glupi.
ovdje nikad neće biti normalna država dok se ne dogovore politički faktori koji u njoj žive.
očito strancima nije interes da se ovdje smiri nego žele kontrolirani kaos jer u suprotnom oni gube smisao i moraju otići.

Anonimac

adise gazi škutore

Josip Broz TiTo🇭🇷

To sada ništa ne znači,treba bit strpliv i pričekat kraj što bi se kazalo svršetak jer sve je to igra a musleemani ko musleemani,nepismena,plisnava nakupina misli da su dotakli bradu svevišnjeg ali…