Published On: Uto, lis 24th, 2017

Čović u Bruxellesu s Mogherini i Tuskom razovarao o napretku BiH

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović istaknuo je ovom prigodom potpunu predanost svih političkih aktera u BiH europskoj budućnosti.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se u Bruxellesu s Donaldom Tuskom, predsjednikom Europskog vijeća, i Federicom Mogherini, potpredsjednicom Europske komisije i visokom predstavnicom EU za vanjske poslove i sigurnost.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo s Donaldom Tuskom, predsjednikom Europskog vijeća, i Federicom Mogherini, potpredsjednicom Europske komisije i visokom predstavnicom EU za vanjske poslove i sigurnost.

Tema sastanaka bile su euroatlantske integracije BiH, te napredak koji je napravljen u tome smislu.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović istaknuo je ovom prigodom potpunu predanost svih političkih aktera u BiH europskoj budućnosti.

Iskazao je također uvjerenje kako će se sve obveze ispuniti na vrijeme, kako bi BiH već početkom sljedeće godine mogla dobiti kandidacijski status.

Tusk i Mogherini istaknuli su nedvosmislenu predanost EU perspektivi BiH, te pozvali sve razine vlasti u BiH da nastave kontinuiranu provedbu nužnih reformi, kao i što skorije dostavljanje odgovora na Upitnik Europskoj komisiji, stoji u priopćenju iz Predsjedništva BiH.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x