Published On: Sri, srp 24th, 2019

Čović s veleposlanikom Srbije u BiH: Rješenje isključivo zajednički kompromis SNSD-a, SDA i HDZ BiH

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović primio je danas veleposlanika Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića.

Predsjednik Čović je informirao veleposlanika Đorđevića o trenutnoj političkoj situaciji u BiH te je istaknuo nužnost brzog procesa formiranja vlasti na svim razinama kao jedino rješenje za izlazak iz višemjesečnog zastoja, uz isključivo zajednički kompromis SNSD-a, SDA-a i HDZ-a BiH kao demokratski izabranih predstavnika konstitutivnih naroda u BiH, sukladno izbornom rezultatu.

Na sastanku je razgovarano o europskom putu obje zemlje, naporima koji se rade na ovom putu, odnosima u regiji, ali i o bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Srbije.

Također, razgovarano je o regionalnoj suradnji, jačanju dobrosusjedskih odnosa, poboljšanje suradnje, posebice na gospodarskom polju kao i na polju europskih integracija naših dviju zemalja, priopćeno je iz Ureda zamjenika predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragana Čovića.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare