Published On: Sri, ožu 15th, 2023

ČOVIĆ: Preinake u USŽ me ne iznenađuju

Lider HDZ-a Dragan Čović nakon sastanka s predstavnicima vlasti u Posavskoj županiji u Orašju komentirao je i odnose na razini Federacije BiH, ali i pojedinih županija. Upitan je što se događa u Unsko-sanskoj županiji, gdje su neki od partnera s razine FBiH (NES i SBiH) odlučili se za pravljenje koalicije sa SDA i DF-om, Čović je kazao:

– Ne znam što se događa na razini županija. Vidite kako se sporo odvijaju procesi u županijama. Mi smo taktizirali kad je u pitanju Posavska županija, ali smo među prvim uspostavili vlast. Čim završimo Federaciju, mi ćemo završiti i HNŽ i SBŽ. Bit će različitih kombinacija i do sada ih je bilo. Mene ne iznenađuju takve promjene. Vidjeli ste i u ZDŽ da je to bilo napregnuto, nešto slično je i na sarajevskom, tuzlanskom, goraždanskom području – rekao je Čović za RTV HB.

 

Kazao je da je to interes drugih, “a mi gledamo svoj interes”. Dodao je da će partnerstvo što se tiče FBiH staviti na papir u narednih nekoliko dana.

– Tako ćemo sve definirati što se tiče resora i institucija i vjerujem da ćemo rok koji je postavljen za 5. ili 6. travanj ispoštovati, a kako će to ići u narednih godinu dana, vidjet ćemo i pratit ćemo – zaključio je Čović./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
15 dana prije

U narednih nekoliko dana,za dvije sedmice ,do kraja mjeseca,pocetkom mjeseca…sta je jos izjavljivao?