Published On: Čet, pro 24th, 2015

ČOVIĆ: Iskoristimo ovo blagdansko vrijeme da se još više približimo jedni drugima


Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio je blagdansku čestitku u kojoj svim katolicima želi sretan i blagoslovljen Božić, te svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu.
„Razmatrajući godinu iza nas, ne može se ne zamijetiti da je bila drugačija od prethodnih. Postigli smo određene pomake na skoro svim segmentima života i društva, obilježili nekoliko značajnih obljetnica, ali i ugostili mnoge svjetske dužnosnike. Napredak je posebno vidljiv kada je u pitanju reformska agenda i put ka članstvu u Europsku uniju. Na tome putu nailazili smo na mnoge prepreke, te smo morali izvršiti mnoge prilagodbe, a sve s ciljem boljitka za sve narode i građane Bosne i Hercegovine. Sada kada smo na korak do cilja, potrebno je još više, zajednički raditi da se taj posljednji korak i napravi.
Ovo blagdansko vrijeme neka nam posluži da se, dijeljenjem radosti i dobrih želja, još više okrenemo i približimo jedni drugima. Međusobnim razumijevanjem, tolerancijom, jednakopravnošću, možemo postići mnogo više, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve nas u Bosni i Hercegovini. Nadahnuti rezultatima koji su postignuti u prethodnoj godini, neka nam cilj bude da u predstojećoj zajedničkim radom postignemo još više.
Svim katolicima želim sretan i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine, stoji u čestitci predsjedatelja Predsjedništva BiH dr Dragana Čovića. /HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare