Published On: Sri, sij 7th, 2015

Čović i Bevanda čestitali Božić pravoslavnim vjernicima

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović čestitao je Božić svim pravoslavnim vjernicima u BiH i poželio im svako dobro u novoj 2015. godini.

Čović u čestitki ističe kako pravoslavni vjernici Božić dočekuju s radošću, u toplini obiteljskog zajedništva, s obnovljenom vjerom u Boga, s nadom u bolju i sretniju budućnost, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

“Neka novorođeni Hrist podari svakom čovjeku dobre volje duhovnu energiju i snagu da se spremno suoči sa iskušenjima svakodnevice, te bude polazište s kojega se kreće ka zajedničkom cilju izgradnje željenog dobra, napretka i perspektivnije budućnosti za čovjeka, za svaki narod i cijelo nam društvo”, poručio je Čović.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda uputio je božićnu čestitku mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju, episkopima, svećenstvu i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini. U ime Vijeća ministara BiH svim pravoslavnim vjernicima želim sretne i radosne božićne dane. Želim da vam ovaj praznik ljubavi i mira donese radost u srca i blagostanje u kuće, te da ga provedete okruženi svojim najbližim.

Mir Božji, Hristos se rodi – navodi se u čestitki predsjedavajućeg Bevande.
Pravoslavni vjernici, koji praznike obilježavaju prema julijanskom kalendaru, sutra proslavljaju najradosniji praznik Božić.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare