Čović dao apsolutnu potporu predstavnicima radnika i dioničara Aluminij d.d. Mostar

Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović, razgovarao je danas sa predstavnicima radnika i dioničara Aluminij d.d. Mostar.

Na održanom sastanku iskazana je velika volja i želja predstavnika radnika i dioničara iz dvije udruge Aluminija d.d. Mostar, za zajedničkim udruživanjem u jednu organizaciju svih dioničara i radnika, koje nastoje svojim udruživanjem te zajedničkim nastupom pokrenuti Aluminij d.d. Mostar, zdravim i kvalitetnim koracima u poslovanje.

Sastanku su nazočili: zamijenik predsjednika Dial-a Željko Damjanović, predsjednik Udruge Aluminijaš Samir Anić, zamijenik predsjednika Udruge Aluminijaš Branko Sesar i predstavnik malih dioničara Dalibor Miloš.

Predstavnici radnika i dioničara iskazali su veliki interes za ujedinjenjem dvije udruge, što im je i uspijelo. Uvidjevši ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi ovaj „Hercegovački div“, sada nastupaju kao jedna udruga kako bi spasili Aluminij d.d. Mostar i krenuli dalje, jer ovakvo stanje više nije dopustivo.

Predsjednik Čović im je dao apsolutnu potporu u njihovim nastojanjima i planu za spašavanje poslovanja Aluminija.