Published On: Sub, ruj 2nd, 2017
#3rd | By Desk

Članovi su temelj i jamstvo opstanka i svjetlije budućnosti HŠK Posušje

Iako smo nedavno pisali kako se nekada stabilni premijerligaš i posljednji prvak Herceg-Bosne nalazi se u teškom stanju, čini se kako u HŠK Posušje tinjaju neke nove vatre. Barem ako je suditi po posljednjim događajima.

Naime, klub podno Radovnja, kako mu vole ‘tepati’ lokalni zaljubljenici u nogomet, dan prije početka nove sezone u 2. ligi FBiH – Jug predstavio je projekt kakav još nije viđen u ovom rangu natjecanja. U klupskim prostorijama predstavljen je projekt “Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas“ kojeg provodi Uprava kluba u suradnji s navijačima.bago

”Cilj projekta je animirati što veći broj ljudi da se učlane i pomognu klubu, jer članovi su njegov temelj i jamstvo da će opstati i u teškim vremenima te da će interes kluba biti iznad svega”, ističe se u službenom priopćenju HŠK Posušje.

Predsjednik kluba Damir Jurišić predstavio je projekt i izrazio nadu kako će simpatizeri i prijatelji kluba prepoznati ovu akciju te kroz članstvo doprinijeti razvoju HŠK Posušje i općenito posuškog sporta. Podršku ovom projektu iskazao je i načelnik općine Posušje Branko Bago koji se ujedno i među prvima učlanio te izrazio spremnost za podršku ovom i svim budućim projektima kluba s Mokrog Doca.

Nakon općinskog načelnika igrači i cijeli kolektiv HŠK Posušje predvođeni prvim trenerom Leom Sliškovićem upisali su se u članstvo kluba i svojim navijačima poručili kako je ”došlo vrijeme da zasuču rukave i HŠK Posušje počnu vraćati tamo gdje pripada“.

Cijena članske iskaznice za mlađe od 18 godina iznosit će 10 KM, a za starije od 18 godina 20 KM.

Svi simpatizeri HŠK Posušje svoju iskaznicu mogu zatražiti putem email-a: hsk.posusje@tel.net.ba, facebook stranice: HŠK Posušje te na brojeve telefona: 063/826-490 i 063/633-632.

Iz kluba poručuju kako će se navijači i tijekom domaćih utakmica na sjevernoj tribini moći učlaniti u klub i tako se pridružiti ovome projektu na čijem će promicanju intenzivno raditi u sljedećem razdoblju i o svemu pravovremeno izvještavati kroz medije.

Ovoga vikenda počinje nova sezona u 2. Ligi FBiH – Jug, a HŠK Posušje istu otvara nedjeljnim susjednim derbijem protiv HNK Grude na Mokrom Docu u 17 sati.