Published On: Čet, srp 12th, 2018

Ćiro u svom stilu komentirao povijesni uspjeh Hrvatske

Ništa ljepše nema i veoma sam sretan da je moj učenik mene nadmašio i slušao sam o tome kako je profesor uvijek sretan kad ga đak nadmaši, mene je nadmašio i razveselio cijeli hrvatski puk, ne samo u domovini nego i izvan nje. Nema Hrvata koji se jučer nije osjećao izuzetno sretnim i nadasve ponosnim, rekao je dan nakon velike pobjede Hrvatske za N1 trener svih trenera Ćiro Blažević.

Zlatko Dalić odveo je Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva te tako napravio korak više u odnosu na Ćirinu broncu. – Ovaj rezultat vratio je Hrvatima dostojanstvo, afirmirao malu zemlju. Mi imamo atomske igrače, a to je ono što šport publicira i ono što nam je šport omogućio, da manifestiramo svoju klasu i da ostvarimo ono što ja priželjkujem da bi se moglo dogoditi, da postanemo svjetski prvaci.

Osvrnuo se Ćiro i na finale s Francuzima. – Joj, zlato moje, Dechamps je moj igrač u Nantesu, ja sam mu s 18 godina dao traku kapetana jer on je rođeni lider. Rekao je da zna da šef sanja o tome da im se revanširamo i, bogami, sanjam o tome. Mi smo od Francuza izgubili na nepravdu, a mogla bi se sad vratiti pravda i da napravimo športsko, najveće čudo u posljednjih sto godina!/HMS/

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x