Published On: Čet, srp 12th, 2018

Čini se da ne postoji medij koji nije posvetio barem malo svog prostora povijesnom uspjehu hrvatske nogometne reprezetnacije. Pojedini portali u regiji bave se svakim detaljem velike pobjede hrvatske nogometne reprezenatcije.

Čini se da ne postoji medij koji nije posvetio barem malo svog prostora povijesnom uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije. Pojedini portali u regiji bave se svakim detaljem velike pobjede hrvatske nogometne reprezenatcije.

Prolazak hrvatske nogometne reprezentacije u finale među glavnim je vijestima medija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji…

Srpski Blic bavi se brojnim detaljima povijesne utakmice i “nestvarnog uspjeha o kakvom se u Srbiji samo sanja”.

“Hrvatski izbornik otkrio je u čemu je glavna razlika između njihova i srpskog pristupa Mundijalu”, naslov je članka na Blicu, u kojem novinar Darko Nikolić zaključuje da hrvatska reprezentacija “umije, zna kako, voli je cijela zemlja, a cijela ekipa za zemlju igra.”

“I što je najvažnije, ova ekipa – nešto sve vrijeme želi. Baš želi. A nama nešto iz tog recepta fali”, napisao je Nikolić.

O pobjedi Hrvatske nešto manje pišu i ostali srpski mediji poput B92 i RTS-a.

I mediji u Bosni i Hercegovini pišu o velikom uspjehu Dalićevih izabranika.

“Fotograf kojeg je Mandžukić srušio prilikom proslave gola objavio sjajne fotografije”, “Subašić u šaljivom tonu opomenuo saigrača: Vido, samo nemoj pjevati”, “Pogledajte kako su Englezi pokušali postići pogodak dok je Hrvatska slavila Mandžukićev gol”, “Vrsaljko: Englezići blijedi, idite trenirajte, našamarali smo vas od prve do posljednje minute”, samo su neki od naslova na portalu Klix.ba.

O detaljima jučerašnje utakmice poput Rakitića koji je “otkrio što mu se događalo noć prije utakmice protiv Engleske”, pisao je i bosanski Dnevni avaz.

Slovenski Zurnal24.si piše o Luki Modrić koji je “Englezima stavio sol na ranu”, ali i fotografijama Marija Mandukića koje obilaze svijet, a koje su uslikane u trenutku kada je hrvatski nogometaš srušio fotografa AFP-a.

“Još nismo rekli svoje. Idemo naprijed i ako Bog da bit ćemo svjetski prvaci”, citira na svojoj naslovnici slovenski 24ur hrvatske nogometaše.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x