Published On: Pet, velj 12th, 2021

Cijepljenje hrvatskog ministra prikazano u čuvenom showu: “Preseksi je da bude ministar!”

Kad su se početkom siječnja pred kamerama protiv Covida 19 cijepili hrvatski ministri, portali su danima posve ozbiljni pisali o fit ministru Zdravku Mariću i njegovim bicepsima.

Okej, možda to i nije pretjerano neobična tema za hrvatske showbizz portale, ali vjerojatno nitko nije mislio da će fotke završiti u popularnom američkom showu.

No, evo, i jedna od najpopularnijih američkih televizijskih emisija, čuveni The Late Show with Stephen Colbert, posvetila je koju minutu ministrovim mišićima. Naime, Zdravko Marić jedan je od političara koje je Stephen Colbert izdvojio u prilogu o javnom cijepljenju visokih dužnosnika u europskim zemljama, piše Telegram.hr.

Colbert je prikazao fotografije cijepljenja francuskog ministra zdravstva Oliviera Vérana i grčkog premijera Kyriakosa Mitsotakisa, ali čini se da ga je najviše impresionirao Marić.

HRVATSKI MINISTAR JE NAJMIŠIĆAVIJI

Fotografiju hrvatskog ministra financija Colbert ostavio na ekranu komentirajući kako „liječnici pokušavaju naći iglu dovoljno oštru da penetrira u njegov triceps. Pokušavaju li naći lijek za deltoidne mišiće?“, zapitao se Colbert, i dodao: „Što je s osvjetljenjem? Ovo izgleda kao one man show o muškarcu koji je previše seksi da bi bio ministar financija. Kladim se da si je taj liječnik uzeo vremena s brisanjem“, kazao je komičar.

Colbert je prilog začinio izmaštanim monologom liječnika koji je cijepio Marića: – Samo da znaš, najbolji način za steriliziranje tog područja za mene je da ga nježno stisnem. O da, uskoro smo gotovi – govori Colbert. No, segment je zbilja urnebesan pa bi bila šteta da ga upropastimo ovim pokušajem prepričavanja. Slobodno pogledajte video, dio s Marićem kreće od 4:25.