Published On: Sri, stu 23rd, 2016

CIA U ŠIROKOM: Zanima ih neobjašnjiv fenomen vratnice koja nekoliko puta udari građanina a potom odšeta…

Istražitelji nadnaravnog uključit će se u istragu nasilja nad maloljetnim Soldom u Širokom Brijegu.Naime nemogućnost policije da utvrdi počinitelja i nakon 45 dana bacila je sumnju na paranormalne pojave u Širokom. Policija je do sada  obavili razgovore s većinom prisutnih osim s glavnim osumnjičenim – Hodajućom Stativom ilitiga Vratnicom. Svi ispitani su kazali da bi oni nešto možda i priznali ali se boje reakcije Vratnice.
No kako policajci u ŠB nemaju dovoljno jaku tekniku za dijalog sa vratnicom poslali su upit višim instancama. Kako je američka pristunost u našoj zemlji jaka, američki odjel za istrage nadnaravnog uključit će se u privođenje  Vratnice, koja bi morala dati iskaz sutra u policiji u Širokom i pred američkim istražiteljima.
Doznaje se da će agenti CIA-e pokušati ujedno pronaći i odgovor kako je Salmiru Kaplanu uspjelo da probije snažno osiguranje jedne ugledne ambasade u Sarajevu. Naime na čuđenje mnogih, on se nepozvan pojavio na elegantnom balu ove inače jako zaštićene kuće, i mrtav hladan se fotografisao sa poštenim i hrabrim uzvanicima. Istražitelji CIA-e sumnjaju da je Kaplan reptil i da ima mogućnost bilokacije. Navodno su i dva Stočanina koja je pretukao pretučeni u isto vrijeme, što također zbunjuje stolačku policiju.
Saznali smo da mnogi hrabri borci protiv režima u BIH, zbog Kaplanove prisutnosti u ambasadi bili napeti, te su slabo jeli i pili, bojeći se udarca s leđa.
Poskok.info