Published On: Uto, stu 3rd, 2015

CIA savjetuje kako da izludite šefa i kolege


CIA je nedavno objavila dokument pod nazivom “Jednostavni vodič za sabotažu na terenu: Strateške službe” u kojem daje savjete kako da se unište tvrtke. Iste tehnike možete primjeniti iu tvrtkama u kojima nema špijuna.
Instrukcije za tvrtkine špijune i sabotere:
1. Kad god je moguće, sve poslove upućujte povjerenstvima na “dalje proučavanje i razmatranje”.Pokušajte napraviti što je moguće veće povjerenstva, koje će imati najmanje pet članova.
2. Pokrenite nebitne teme što češće možete.
3. Pravite se da ste pogrešno razumjeli zapovijed. Postavite bezbroj pitanja i uključite se u duge prepiske o takvim zapovijedima. Žalite se na njih kad god možete.
4. cjepidlačim o preciznoj uporabi riječi u komunikaciji i izvješćima.
5. Budite nerazumni, a od kolega zahtjevajte da budu “razumni”. Izbjegavajte rasprave koje vas mogu uvaliti u nevolje ili vas osramotiti pred svima.
6. Nemojte naručivati ​​nove materijale za rad sve dok vam postojeće zalihe ne budu skoro potpuno iscrpljene. Tako će odlaganje izvršenja biti izvan vaše moći.
7. Da biste smanjili motivaciju zaposlenih u tvrtki, a time i produktivnost, budite ljubazni prema najmanje učinkovitim radnicima i dajte im unapređenja koja ne zaslužuju. Istovremeno diskriminiraju učinkovite radnike i žalite se na njihov rad.
8. Popunjavajte formulare nečitko tako da se posao mora ponovno obavljati. Pravite greške ili preskačite obvezna polja.
9. Širite uznemirujuće glasine tako da zvuče kao “insajderska” dojava.
 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare