Published On: Pet, stu 21st, 2014

CERIĆ: Istražiti tko je Nermina i Harisa preveo na srpstvo a Nerkeza na hrvatstvo!

Komentirajući činjenicu da sve više Bošnjaka u Sarajevu prelazi u Srbe ili Hrvate kako bi si osigurali posao, zastupničko mjesto ili plaću, Mustafa efendija Cerić u izjavi za sarajevske medije kazao je da takvi ljudi i ne zaslužuju Bošnjacima ni bošnjaštvu, i da njihova imena treba javno obznaniti nek pošteni Bošnjak vidi kakav korov raste među njima, i tko se sve radi malo novca spreman odreći imena bošnjačkog.

Srbizirati i kroatizirati nisu nas mogli stoljećima.
Zatrti ime bošnjačko nisu mogli ni u ovom ratu a danas bismo to mi valjda trebali učiniti sebi sami  -dodaje Mustafa ef. Cerić

Na pitnje novinarke Zinete Džumhur a kako bi reagirao da se neki Bošnjak izjasni na popisu kao Turčin, pošto je upravo on svojedobno govorio kako su Bošnjaci i Turci jedno te isto, Cerić je rekao : “Mala, aj šuti”.

Nermin Pleho i Haris Bjelak možda ipak, nakon ove Cerićeve fetve neće moći biti Srbi.

Nerkez Arifhodžić, Bošnjak, kojeg je za potrebe upravljanja hrvatskom kvotom diplomacije Komšić latinizirao dajući mi hrvatsku nacionalnosti, nije se izjasnio hoće li i dalje hrvatovati sad kad mu ističe mandat u Rimu, il se po otkazu vraća na bošnjaštvo. No nije isključeno ako se proda Ivaniću, da od ove godine i on ode u Srbe.

Kako vidimo lažu oni koji kažu da nema povratka Srba u Sarajevo. Preko noći porast od 300 posto.

poskok.info

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare