Published On: Pet, tra 15th, 2022

“Časna Armija R BiH” najodvratniji je mit SDA islamista. Džihad, onaj pravi, ne ubija starce i djecu. Armija SDA ih je ubijala…

Hrvatske žrtve središnje Bosne i doline Neretve brišu Armiji R BiH epitet „časne“ vojske. Ovo su prve civilne žrtve i među prvim od žrtava uopće zločinačkog poduhvata “Neretva 93” u dolini Neretve i Hercegovine 1993 godine.

Niti jedna vojska u proteklom ratu u BiH iz rata nije izašla časna i bez ijedne mrlje.  To naravno ne znači da su svi pripadnici vojski bili zločinci jer nalogodavci i izvršitelji imaju svoje ime i prezime, pa samim time i odgovornost za zločine koje su počinili, piše Artinfo.ba

Danas, kada Armija R BiH obilježava 30. godišnjicu od osnivanja, bošnjački mediji po nalogu retrogradne unitarističke politike vrište naslovima o slavnoj i časnoj Armiji R BiH, po istoj matrici mitologije po kojoj samo Bošnjaci imaju pravo biti žrtvom proteklog rata u BiH.

Još je to jedan od mitova koji nas udaljavaju od izgradnje BiH kao zemlje ravnopravnih naroda i građana. Svi pobrojani mitovi pokopani su u Travniku, Bugojnu,  Vitezu, Varešu, Kaknju, Zenici, Fojnici.. te brojnih drugim mjestima u središnjoj Bosni te dolini Neretve, od Konjica do Grabovice sve do Uzdola, mjestima u kojima je Armija R BiH nimalo časno počinila stravične zločine nad Hrvatima, masovnim progonima i zločinima.

Sve dok se oni negiraju, umanjuju ili svode na razinu pojedinačnih  incidenata, teško će BiH imati budućnosti.

 U mnoštvu mitova o časnoj Armiji R BiH, slučajno ili ne, potkrala se i jedna istina.

Časni predsjednik BIH, Šefik Džaferović, časno se borio za prijem u BH državljanstvo časnih ratnika s istoka, od kojih će neki , nakon što su radikalizirani u redovima časne Šefikove Armije, sudjelovati u napadu na WTC.

Časni Šefik tijekom rata provjeravao je CV-e časnih dobrovoljaca, ISIL-ovaca i bez znanja građana BIH, i hrvatske i srpske komponente primao ih u državljanstva. Možemo li zamisliti da su danas validna državljanstva stranim borcima koje je u državljanstvo primio srpski ili hrvatski vojni vrh u BIH?

Tako je  Šefik Džaferović, u ratu  jedan od zaštitnika boraca iz islamskih zemalja koji su se borili u redovima Armije Republike BiH,  aktualni predsjedatelj Predsjedništva BiH sudjelujući u programu obilježavanja 30. godišnjice  osnivanja Armije R BiH Džaferović je kazao ono što svi zapravo znamo, a to je da se borci Armije R BiH nisu borili za ovakvu BiH.

Iz Džaferovićeve perspektive jasno je da  nisu, jer po matrici onih koje je dovodio u ratu i štitio nakon njega, Armija R BiH se borila za islamsku državu iz čega i proizlazi naziv šehid što je religiozni izraz u islamu, koji doslovno znači “žrtva”, titula koja se daje muslimanima nakon smrti, ako umru ispunjavajući religijske zapovijedi, ili tijekom rata za religiju.

Tako nam je Džaferović priznao da borci Armije R BiH nisu ginuli za državu naroda i građana već jedne nacije ili religijske skupine, cjelovitu možda, ali cijelu islamsku.

Kad nisu uspjeli  stvoriti islamsku državu u ratu, „primirili“ su se i smislili novu taktiku. Bit će islamska, a zvat će se građanska. U tom slučaju žrtva šehidska dobit će smisao.

Ipak, kako bi Šefik Džaferović ostao dosljedan sebi i politici licemjerja koju predstavlja, svim je građanima BiH uputio čestitku u povodu godišnjice osnutka Armije R BiH.

Znači i Hrvatima Bugojna, Travnika, Kaknja, Vareša, Zenice, Fojnice i svih onih mjesta  koje je Armija R BiH „oslobodila“ od njezinih prijeratnih stanovnika, Hrvata i Srba.

Neke je samo raselila, porušila im i temeljito opljačkala domove, neke je pozatvarali u logore i odvela u nepoznato,  a treće, na tisuće njih  poslala putevima šehida, izravno u dženet.

Znači i njihovim je obitelji Džaferović danas bez trunke srama čestitao godišnjicu osnutka vojske zaslužne za sve pobrojano.

Još mu je ostao samo osobnu uputiti čestitke recimo Anici Jurić i Sarafini Lauš, srednjobosanskim majkama kojima je vojska koja danas slavi godišnjicu osnivanja ubila po trojici sinova i muževe, ili roditeljima, sestrama i braći  osmero ubijene  djece na koje je ista ta Armija R BiH ispalila granatu dok su se igrali na košarkaškom igralištu u Vitezu nakon potpisanog primirja.

Želimo vjerovati da će Selmo Cikotić 15- rici nasilno odvedenih hrvatskih logoraša iz Bugojna osobno uručiti čestitku u povodu osnivanja Armije R BiH jer tko bi njih odveo u dženet preko Rostova da nije bilo Armije R BiH?

Budući da se u svojim  obraćanjima većina bošnjačkih dužnosnika i njihovih plaćenika  dotaknula retrogradnih politika koje razaraju BiH, bilo bi najpoštenije  uprijeti prstom najprije u najretrogradnijeg predstavnika po BiH Željka Komšića.

„Zlatni ljiljan“ Komšić u povodu 30. godišnjice osnutka Armije R BiH zaprijetio je „razbijanjem magle o majorizaciji“, narodu kojemu je nametnut, te tako za mitove o Armiji R BiH zaslužio buket „zlatnih ljiljana“.

Artinfo.ba

guest
113 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

I ti poskoče pred spavanje moraš objavljivati ove ljubitelje mudžahedina .Od gada ih ne možeš pogledati Najbolji za plašiti vrane

Citat
Citat
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Trenutno šta se događa, kome treba crtati i tko ne vidi pored zdravih očiju- hrvatska kmetovska diplomacija trenutno povlači Zapadnjake za skute otprilike ovim riječima -“znate da smo vam najbolji i najposlušniji kmetovi koje imate, šta god naredite mi to uradimo, pa de pljiz ako ikako možete, taj izborni zakon u toj jebenoj Bejha, makar neki kompromis da pogurate, ili nešto bar, što nije totalno na našu štetu, jer mi smo probali sve ali ne možemo nikako sa Muslimanima, ajde pljiz pljiz heljp svojim kmetovima malo, pa sve vas slušamo vlasnici naši dragi, demokracija, sloboda, ljudska prava, zapadne vrijednosti, pa mi za to živimo ljudi dragi… ali nemojte se uvrijedit ili nešto krivo shvatit da mi kao prijetimo vama uzvišenim gospodarima, ne ne, ne daj Bože no no, mi ćemo u svakom slučaju nastaviti kmetovati na max ko i dosad, naravno,… ali eto znate… bilo bi lijepo… ako možete…
Zapadni gazde na to odgovaraju otprilike ovako- “je je dobri ste nam i sve to, malo je takvih kmetova pogotovo u inače punom inata Balkanu, svaka vam čast, prebacili ste sva očekivanja, od Tuđmana kmetovanje na max na svim poljima bez obzira kako vam vraćamo, bravo bravo, ali čujte dečki, mi smo isto probali pričati sa Muslimanima, ali ne ide jbg, ne možemo ni mi tu više ništa, vi morate dobro znati da su nam najbitniji mir i stabilnost, napredak, eu nato put, građanska država khm pardon građanska prava, tako da izbora mora biti, kakvih god.

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
1 mjesec prije

“Boračka organizacija Republike Srpske organizuje veliki narodni skup u Banjoj Luci. Oni će se u srijedu, 20. aprila okupiti, kako su kazali, da bi dali podršku očuvanju institucija Republike Srpske”.

Hajmo hrvatski narode moj. Kad mogu braca Srbi, mozemo i mi.

Svi na barikade.

Abih je klerofasisticka krvava banda
Abih je klerofasisticka krvava banda
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

ABIH JE STRANACKA ORUZANA BANDA SDA STRANKE. SVI CASNICI MORAJZU BITI CLANOVI SDA.

ABIH JE KLEROFASISTICKA TERORISTICKA KRVAVA GRUPA ZLIKOVACA I UBOJICA.

Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  Abih je klerofasisticka krvava banda
1 mjesec prije

Poredenja radi,mi smo nevinasca Kada se uporedimo sa srbocetnicima I hvo bojovnicima

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Brcak 215
1 mjesec prije

cijela prica o srebrenici, to je sve jedna teška alijina ubleha, kao što to upravo i sami muslimani dokazuju! ovo je prica o Takiji i Hakiji;
alija je hakiji meholjicu podvalio da mu je klinton reko da treba žrtvovati 5000 muslimana! bila je to iskljucivo takijAlijina ideja! klinton je poslije dešavanja govorio kako je bio jako razocaran da alija nije mogao BRANITI srebrenicu sa 3000 boraca, nego ih je povukao i ostavio srebrenicu NEBRANJENU! klinton je od alije samo zloupotrebljen kao lažni alibi koji je podvaljen hakiji. alija se njime pravda da bi sakrio svoju pravu zlocinacku namjeru žrtvovanja vlastite vjerske skupine kako bi hinjski ostvario svoju islamisticku deklaraciju i napravio si vlastiti islamisticki kalifat. to je izmetbeg-begovat za žutog podlacca, od erdoga neoSSmanski tituliranog kao “beg od bosne”!
kako je hakija zablokiran u srebrenici uopce mogao provjeriti je li istinito traženje klintona kako mu je to podmukli alija-takija prenio? naravno, NIKAKO! https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs General Halilovic: “Srebrenica je bila sramno predata” https://www.youtube.com/watch?v=-FjblqToj3k&t=50s
samoprozvani “bošošnjoke” grade mit na lažnoj povijesti “žrtve” koja nije bila samo njihova. rate to planski, iskljucivo radi svojih zlocinackih, dugorocnih politickih ciljeva. perfidno lažiraju dogadaje u ratu KOJEG SU SAMI ODABRALI namjernim alijinim odbijanjem kutelijerovog plana! od tzv.bih bi da naprave svoju islamisticku državu, ZATO JE I RASTURAJU!
dva kršcanska naroda su “agreesori”, a jedino su islamiSSti-potturice lažni sveci, LOL!
na “prostoru džiihada”, podstaknuti globalističkim interesima stranaca, djeluju teški, NEPRESUÐENI iSSlamisticki ZLOCIINCI, cuvari pritajenih maoca-terorr-uslužnih svinjoogojilišta “za posebne namjene”…

Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Isto kao Jasenovac,Srbi napadali iz Jasenovca okolna Hrvatska sela , Ust.se usli u Jasenovac I je.ali majku srbocetnicima

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Abih je klerofasisticka krvava banda
1 mjesec prije

Tišu katolički teroristo PORVACENI bošnjo katoličke crkve skutorski kozojebu….pogledaj presude..

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

Ma odlično…dje ćeš nagraditi genocid..šta nastane na genocidu nestane u genocidu…

Mara
Mara
Šta ti kažeš na ovo?  Citat
1 mjesec prije

Kapa dole, sve potpisujem.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Armija nije radila zlocine vec je napravila najveci genocid u povjesti te zemlje Grabovicu,za koju nitko nije odgovarao…

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Kakva armija .To je bila jedna nedisciplinirana bošnjačka banda kriminalaca,zločinaca i genocidaša.Više su VRS i HVO imale bošnjaka u svojim redovima,nego što je ta banda imala zajedno i Srba i Hrvata.Znači VRS derventska 27 brigada imala je 3 Bataljon popularno nazvan Meša Selimović sastavljen od sve i jednog muslimana,pa čak i komandni kadar.A svo znamo da su mnogi bošnjaci već na početku rata išli u HVO radije nego u odrpance sarajevske.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
1 mjesec prije

Zao mi te vlasino kmetski logisticki element osmanlijski…pogledaj 1995 Pariz smotru AF ARMIJA 60 hodina EUROPE i antifz
…nema ni vrba ni SRBA…

Mendula
Mendula
1 mjesec prije

To svi vide da je riječ o terorističkoj organizaciji tj.ISIL,đihadisti i muđahedini,zločinci!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mendula
1 mjesec prije

Presudjeni od Evrope za UZP.
Laku noc!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Uvijek uz okupatora! Najgori otpad od naroda! Bili sluge sultanu, caru, kralju Petru, Anti i Hići, uvijek uz okupatore, licemjerni i podmukli! Jedino ih je Broz prozreo i opisao u pravom svjetlu! Tako on u London Timesu u intervjuu reče! Samo 2,5 posto muslimana služili partizanima, ostatak 97,5 sluge pokorne Nacional socijalizama što je najveći postotak nekog naroda koji je bio na strani zla! u cijeloj Evropi!!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača.

Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača,
Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si večno, zakržljala raco,
Ček’o da donesu tuđi bajoneti,
Po gorama svojim tuđa stada pas’o,
Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.

U bezumlju gledaš ko će nove kame,
Oštrije i ljuće opet da ti skuje,
Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame,
Ko najbolje ume da ti komanduje.

Sinu Tisućljetne Kulture

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Samo ba udri Srbine po civilima ženi i djeci th,,urskoj i ujkastoj

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Tu laz pricaj ako oživi taj vas DUDEK koji je stvarao jugu u bosnjackim muslimanskim sredinama..kako ne stvori jugu u nedicevci i drazinoj srbiji ili RVACKOJ…bihać jajce sanski MOST…..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Blajburg je za vas nista uzpeovci.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Nijedne više ,islamisto mudžahedinska .

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

BLAJBURG ima veze sa UZP jer je to macekova linija dva DUDEKA NJOFRE i JOŽE…blajburg su napravili SRBI tj.DRAZINI cetalji titini pattizani i Macekovci titini partizani…

Vis maior
Vis maior
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Presudi li itko ovo iznad sto pise???

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

UZP Neretva ’93

sami
sami
Šta ti kažeš na ovo?  Mendula
1 mjesec prije

vas su krscani fasisto obiljezili u hagu za vjek vjekova a ti se primitivac tjesi i pisi na ovom popularnom portalu koji se cita u vasoj skutoriji i uzivaj

Vis maior
Vis maior
Šta ti kažeš na ovo?  sami
1 mjesec prije

Eeee,dobro bi bilo da i “vasi portali ovo pisu.

Loš đak
Loš đak
1 mjesec prije

Bila je nedavno godišnjica osnivanja HVO-a,I nije bilo nabrajanja loših stvari koje je radila u ratu.To niko ne ističe na manifestacijama, pa ni Armija I vojska RS-a tada ne govore o svojim zločinima.

Vis maior
Vis maior
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
1 mjesec prije

Je,al se pola vasih zvanicnika propelo na zadnje noge.kao sta ce Milanovic tu?? Itd.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Loš đak
1 mjesec prije

DIO HVO KOJI SE NIJE POTCINIO ARBIH JE KATOLICKA TERORISTICKA FALANGA HDZ U SLUŽBI ZLA PROJICIRANOG U LJETO 1991 U KARADJORDJEVU TUDJMAN MILOŠEVIĆ O PODJELI BOSNE UNISTENJU JUGE I BOSNJAKA..BOSNJACI LUDACI SU JEDINI DANAS NAROD KOJI ZALI ZA DRZAVOM KOJA JE TREBALA OPSTATI..

Josko
Josko
1 mjesec prije

Ne samo najodvratniji mit već je sama po sebi najodvratnija.Na istoj liniji odvratnosti je khrepali Franjo i r.H koji su slali toj harmiji oružje da ga koriste protiv njihovih sunarodnjaka.Usput da po ne znam koji put ponovim da dok su pripadnici časne harmije ubijali Hrvate po bih da su se članovi porodica časne harmije brćkali po jadranskom moru i odmarali u jadranskim hotelima.Khrepali Franjo je nagradio i khrepalog Aliju ordenom,a podržavatelji khrepalog Alije su učinili sve da haški sud nagradi hrvate sa presudom.Lijepa zahvala, nema se više što dodati.

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Josko
1 mjesec prije

Oružje je išlo preko Hrvatske,a ne od Hrvatske,kao I humanitarna pomoć.Hrvatska je dosta tog oružja zadržala,govori se 50%.Takav je bio dogovor,nije krađa jer smo bili pod embargom.HVO je isto imao od toga koristi.Jednom su zadržali čitav konvoj namjenjen Armiji.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Josko
1 mjesec prije

ima se dodati da je hrvatska nagradila herceg bosnu nepomaganjem u hagu.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Armija BiH je casna i postena bila bez i jedne vece mrlje.To cijeli svijet zna,a vi sto piskarate koga boli patka presudjeni UZPeovci.
Cuj usle u minsko polje i nastradale,od mina su stradali ljudi i 15 godina nakon rata.

Republika Srpska
Republika Srpska
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Djihadisti i isilovci. Pripadnici tzv. armije bih su srusili WTC

Josko
Josko
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Srpska
1 mjesec prije

E da su još pentagon i bijelu kuću.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Srpska
1 mjesec prije
Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Srpska
1 mjesec prije

Jesmo li? 😁😁
A vas Ameri gu.e li gu.e .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Srpska
1 mjesec prije

ko ZAISTA stoji iza rušenja?

Rope
Rope
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Sretan i uspjesan bal Vampira Poskoce,na ovaj sveti dan!?👍

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

U minsko polje ih je uveo tvoj sunarodnjak za novce sad živi u Hrvatskom stanu koji je kupio za male novce zarađene na ovaj i sličan način !
U ostalom na ovaj način ste od grada napravili prljavu mahalu !
I dalje nam nelegalno koristite imovinu, devastirate je, žicate novce ovo ono, nema na svijetu goreg mileta od vas !
Konjic Neretva nemože oprati za milijun godina !
Konjic je jedan od najkrvavijih gradova u piH !

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

cijela prica o srebrenici, to je sve jedna teška alijina ubleha, kao što to upravo i sami muslimani dokazuju! 

ovo je prica o TakijAliji i Hakiji;

alija je hakiji meholjicu podvalio da mu je klinton reko da treba žrtvovati 5000 muslimana! bila je to iskljucivo takijAlijina ideja! klinton je poslije dešavanja govorio kako je bio jako razocaran da alija nije mogao BRANITI srebrenicu sa 3000 boraca, nego ih je povukao i ostavio srebrenicu NEBRANJENU! klinton je od alije samo zloupotrebljen kao lažni alibi koji je podvaljen hakiji. alija se njime pravda da bi sakrio svoju pravu zlocinacku namjeru žrtvovanja vlastite vjerske skupine kako bi hinjski ostvario svoju islamisticku deklaraciju i napravio si vlastiti islamisticki kalifat. to je izmetbeg-begovat za žutog podlacca, od erdoga neoSSmanski tituliranog kao “beg od bosne”!

kako je hakija zablokiran u srebrenici uopce mogao provjeriti je li istinito traženje klintona kako mu je to podmukli alija-takija prenio? naravno, NIKAKO! https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs General Halilovic: “Srebrenica je bila sramno predata” https://www.youtube.com/watch?v=-FjblqToj3k&t=50s

samoprozvani “bošošnjoke” grade mit na lažnoj povijesti “žrtve” koja nije bila samo njihova. rate to planski, iskljucivo radi svojih zlocinackih, dugorocnih politickih ciljeva. perfidno lažiraju dogadaje u ratu KOJEG SU SAMI ODABRALI namjernim alijinim odbijanjem kutelijerovog plana! od tzv.bih bi da naprave svoju islamisticku državu, ZATO JE I RASTURAJU!

dva kršcanska naroda su “agreesori”, a jedino su islamiSSti-potturice lažni sveci, LOL!

na “prostoru džiihada”, podstaknuti globalističkim interesima stranaca, djeluju teški, NEPRESUÐENI iSSlamisticki ZLOCIINCI, cuvari pritajenih maoca-terorr-uslužnih svinjoogojilišta “za posebne namjene” njihovih stranih i stvarnih gazda…

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Sutra se obiljezava godisnjica uzasnog zlocina hordi takozvanog hvo-a u Ahmicima u kojem je,medju zenama i starcima ubijeno i 11 djece. Sa istim zlom i danas se borimo.
Zivio nam odted el mudzahid! Zivio lijepi dzihad!!

Gost
Gost
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Sta no je bilo na danasnji dan u Trusini

Loš đak
Loš đak
Šta ti kažeš na ovo?  Gost
1 mjesec prije

Potpunije je; u Ahmićima I Trusini.

eagle
eagle
1 mjesec prije

zakuhaj na uskrs šuško ateisto

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Blizi se godisnjica zlocina takozvanog hvo u Ahmicima pa uzepeovci pokusavaju skrenuti paznju pripisujuci iste zlocine Armiji RBiH.
Majorizirati,nametati,zatrti!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Potpisujem,ghovna da ih veci nema.

Republika Srpska
Republika Srpska
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Nije bilo zlocina HVO

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Takozvana armija bih sljedbenik handžara, Ante i Hitlera! Smrt Nacional socijalizamu!!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

VRS i srpska vojska je sljedbenik draze i NEDIĆA zasnovana na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu je,,vreja ,muslimana i KATOLIKA …SMRT svetosavskim djikanima

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

A možeš nam i popušit i povedi i “fameliju” majku ti isilovsku,,

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

https://www.youtube.com/watch?v=kP4K8DGg6bw

Presudjeno,ostalo zacementirano za vijeke vijekova.

Dovidjenja!

Last edited 1 mjesec prije by God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

Antino cvijeće! Šta ima u Palestini? God bless Izrael!!!

Vis maior
Vis maior
Šta ti kažeš na ovo?  God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

A ovo NIJE PRESUDJENO.i ostalo zacementirano kao takvo za vjeke vjekova.dovidjenja!

FRANO-MARXISTA.
FRANO-MARXISTA.
1 mjesec prije

KADA BI PUTIN ,IZ BILOKOJEG RAZLOGA NAPAO ODNSNO DOKRAJČIO UKRAINU, POČEO BI SE RAĐATI NOVI SVIJET,KOJI NE BI BIO OVAKAV KAKV JE OVAJ,KATOLIČKO,PLJAČKAŠKI ,I KASTINSKO KLASNI,VEĆ NOVI SVIJET NAŠE ZBILJE BESKALSNI UTEMELJEN NA FILIZOFSKO SPOZNAJNIM STVARALAČKIM ODREĐENJIMA PERSPEKTIVE ZAJEDNIČKOG ŽIVLČJENJA ,JEDANKIH

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  FRANO-MARXISTA.
1 mjesec prije

Besklasno DJIKANSKO pravoslavni…srbija od knina sarajeva kosova do kijeva…zna muslimanski svijet i tu vrstu zajedništva…

Mornar
Mornar
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 mjesec prije

Treba vas muslici tepati dok nestanete mamu vam j….

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Mornar
1 mjesec prije

Tišu DJIKANE SVETOSAVSKI teroristo eto šahbaza sorosa sun,,eti ispod ušiju…neces POBJEĆI

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

I sve će na kraju biti kako mi kršćani želimo.. Vas muslimane ne žele ni drugi muslimani a kamoli kršćanska Europa.. Koprcajte se još malo konvertiti smrdljivi.. 😁

Derim
Derim
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

Izmete tvoga Pradjeda je napravio Turčin. Zapamti.

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  IndexHR
1 mjesec prije

Šta je reći da ne mogu spomenuti pokolj u Trusini na dan Ahmića i krvoloka Zuku !? Poskoče molim. .

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Sandžački krvolok odgovoran za zločine u Trusini i drugim mjestima uživa u opljačkanom novcu Hrvatskih žrtava !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Ubojica u Sarajevu drži City Pab sve od opljačkanog novca Hrvatskih žrtava !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

muslemanski doktori napravili gaziji papire ne može pratiti suđenje ! Hebiga do nas je . .

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

popišam vam se na vjeru, porijeklo obraz, abdest. . .,

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Vi ste pasije mile(t)

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Popišam se na svakog Hrvata koji dođe u Sa na ćevape i da mu oni pričajo o tunelu spasa i drugim prevarama . .

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Hrvati ne drže do sebe , jadni smo . .

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Ovo će, naravno, ignorirati mainstream mediji u RH, lijevi jer im ruši jugoslavenski mit o simpatičnim i šaljivim Bosancima koji su živjeli u duhu bratstva i jedinstva, pekli ćevape i baklave i zbijali šale, a desni jer im ruši pravaško-starčevićanski mit o hrvatsko-islamskoj cvjetnoj aleji u BiH, koja se prostire do Drine i brani Perece od velikosrpske najezde. A trebalo bi danima biti na svim naslovnicama, kao tema u udarnim emisijama.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Ne rise macekove kvake Skutore u sluzbi njofrinog zlodjela HRHFOSNE

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Pored,staraca,zena i djece pijane horde takozvanog hvo-a u Ahmicima su pobile i zivotinje. Krave,ovce,pse. Palili kuce sa zivom djecom unutra. To je ta politika s kojom se i danas borimo.

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

I još 100000000000 godina,, il se seli u Tursku ako te prime, jer ti si njihov otpad

Arbih
Arbih
1 mjesec prije

Ahmići škutori, Ahmići

Carlos
Carlos
1 mjesec prije

A Sarajvo?

File
File
1 mjesec prije
Srbče
Srbče
1 mjesec prije

Jeli ovaj Komšić uopšte bio u ratu on se hvali da jeste.ali čini mi se da je on ipak više studirao SDA političke nauke tokom rata.Nego što je pucao.

Kiklop
Kiklop
1 mjesec prije

Koja armija bih .To je armija mudjahedina i islamista.Alahu Eber dovoljan je poklic cija je armija.Nema mira bez podjele.Samo se lazemo.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Zamislite te uzepe gnjide koje su palile kuce u Ahmicima sa zivom djecom unutra.
Zivio nam nas odred “El mudzahid”!
Zivio lijepi dzihad!

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Vi ubistva vojnika terorista HVO izjednacavate sa vasim UZP i genocidom u Srebrenici i Ahmicima.Bhudale.

 

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Armija BiH je imala nečasnih pojedanaca, naglašavam pojedinaca, a nastala je iz razloga odbrane osnovnih ljudskih prava i dostojanstva i jedina branila međunarodno priznatu državu. Sve ovo je uveliko razlikuje od drugih vojski i paravojski koje su ordinirale kroz BiH, dakle Armiju BiH od drugih vojski, a ne pojedince koji su je sačinjavale od pojedinaca iz drugih vojski. Hvala !

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Bilo je to petka 16. travnja 1993. godine, između 8 i 9 sati ujutro, kada su počele borbe između Armije BiH i HVO. Nakon prvih nekoliko sati postrojba Armije BiH pod zapovjedništvom Zulfikara Ališpage probila je hrvatsku obranu i tom prilikom zarobila hrvatske bojovnike. Osam pripadnika HVO-a je postrojeno i strijeljano, a 16 civila je ubijeno na raznim lokacijama. Preostali civili, uglavnom žene i djeca, bili su zatočeni u nekoliko privatnih kuća, a poslije su pušteni da odu iz sela.
SVJEDOČANSTVO DA SU ANGLOAMERIKeNjCI GLAVNI I SKRIVENI INSPIRATORI i SAUČESNICI GENNOCIDA NA HRVATIMA tzv, bih U RATU ALI I DANAS, U PORAĆU!!!! > >
Za razliku od pokolja nad Bošnjacima u Ahmićima koji se dogodio baš isti dan, i gdje su se promptno pojavili UNPROFOR i snimateljske postave velikih svjetskih TV postaja, mučki ubijeni Hrvati sela Trusina nisu nikad dočekali takvo medijsko pokriće.
Medijsko pokriće se nije promijenilo ni poslije, kada su 14. studenog 1994., 570 dana poslije ratnog zločina, preneseni posmrtni ostatci ubijenih Hrvata na katoličko groblje Jedinice u Ljutom Docu, odnosno groblju Kraljevine. Jedan ubijeni nije prenesen, jer su ga zločinci ubili tako da je on izgorio s vlastitom kućom

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Pišeš netočno ,radiš javno štetu svome narodu !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Nije bilo borbe nije bilo crte ni položaja u Trusini ! Hrvati trusine su naivno živili u miru sa susjedima muslimanima a držali su položaj prema selu Gostovići !

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Nevjerovatno da nemogu napisati prezimena muslimana iz Trusine iz čijih kuća izlaze

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Zukini krvoloci

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

i uz asistenciju svojih domaćina istjeruju žene djecu, starce te dio njih šalju na položaj prema selu Gostovići da pozovu muževe braću sinove da se predaju u protivnom

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

će ubiti sve žene i djecu

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

8-9 vojnika HVOa to i radi i biva strijelan pred ženama i djecom

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Dalj gazije zukine ubijaju 9 stariji bračnih parova sve redom prokazanih od domaćih naravno prethodno su bili opljačkani

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Asistirali su i bili domaćini uz ostale

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Evo filter ne propušta prezimena

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Dakle nije bilo borbe nije bilo probijanja crte čisti zločin,pljačka egzekucije. .

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

možda ime prođe šaćir,zejnil,behajim . .

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

evo mogu imena bez prezimena , interesantni neki filteri

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

ćivorutop ,ćičvetsog , ćimem . .
evo prezimena otraga

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  nisam kriv
1 mjesec prije

Hebeš poskok otraga !

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
1 mjesec prije

Ovo je ta razlika izmedju nas i vas,mi osudjujemo sve zlocine koje su pojedinci pocinili nad civilima u ime Armije BiH dok vi velicate svoje zlocince i ni slova ne pisete o zlocinu u Ahmicima na danasnji dan.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-je-godisnjica-ratnog-zlocina-nad-hrvatima-u-selu-trusina-kod-konjica/220416037

Kiseljak
Kiseljak
1 mjesec prije

HAG JE REKAO SVOJE KO JE GENOCIDAS I UZP NAPRAVIO.Armija BiH je jedina bila istinska profesionalna vojska koju je svijet priznao a za ostale tvorevine se zna zato su se i ugasile.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Molim svi koji su se rodili poslije rata nemaju pravo komentarisat…

Šaćir soros
Šaćir soros
1 mjesec prije

Al stvarno smo mi hercegovački muslimani glupi što pričamo, eto

Vuk krajiški
Vuk krajiški
1 mjesec prije

Ja stalno pišem da Srbi i Hrvati trebaju sjesti i dogovoriti se oko podjeleBiH.
Druge na nema ko drukčije razmišlja onda ne svata sve ovo što se vama dešava s i nama talibani miqsle da je naša i vaša slabost.. i ste prvi meniju i to čekaju izbore da vas unište njima odgovara da ne izađete i onda će i u parlamentu izabrati podobne Hrvate i Srbe …nešto ne vidi da će vam Zagreb pomoći jer uzde drže Švabe a onda će nas to ovde odrađuju Britanci uz dijela opozicije i dio u Beogradu ,stim što ne vjerujem da će na ostaviti same ..Ako bi sjeli i dogovorili uz pomoć naše policije a ivaše i drugih pomoći ,fino podijelimo BiH i završimo sa tim mane više granice se znaju a talibani oni će biti priznato ko Romi

eagle
eagle
1 mjesec prije

moj poskoče šta kuhaš više jer 1200 bošnjaka je dalo život za slobodu hrvatske kao pripadnici hrvatske vojske

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
Šta ti kažeš na ovo?  eagle
1 mjesec prije

Prije 1993. nema Bošnjaka, dakle, oni koji su živote dali prije te godine, dali su ih kao Muslimani ili kao Hrvati islamske vjere, a ne kao Bošnjaci.