Kako javlja Metković News, u Strugama je u prometnoj nesreći smrtno stradao 27-godišnjak. Radi se o mladiću iz Metkovića. Prometna nesreća dogodila se u 4.00 sata sa subote na nedjelju. U ranim jutarnjim satima u Gabeli se dogodila stravična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Prema izvještaju Operativnog centra Civilne zaštite Mostar, na mjestu […]

" />
Published On: Ned, lis 20th, 2019
#3rd | By Desk

Čapljina: U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradao 27-godišnji mladić

Kako javlja Metković News, u Strugama je u prometnoj nesreći smrtno stradao 27-godišnjak.

Radi se o mladiću iz Metkovića.

Prometna nesreća dogodila se u 4.00 sata sa subote na nedjelju.

U ranim jutarnjim satima u Gabeli se dogodila stravična prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Prema izvještaju Operativnog centra Civilne zaštite Mostar, na mjestu nesreće su morali intervenirati i vatrogasci u vremenu od 4:05 do 5:55 sati.

-Da, radi se o prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula i gdje smo unesrećenog izvlačili iz automobila – rekli su kratko za Pogled.ba iz Vatrogasne postrojbe Čapljina.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić nam je rekao kako se vozilo udarilo u stup, te kako je unesrećeni preminuo na putu za bolnicu.

– Radi se o osobi 1992. godište koja je nažalost nakon prometne nesreće preminula na putu prema bolnici – rekao je jutros Marić za Pogled.ba.