Pripadnici SIPA-e jutros su nastavili akciju Tebra na području Hercegovine, točnije Gabela Polja. U toku je i dalje velika potraga za dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu s proizvodnjom i prometom droge skunk. Do sada je zaplijenjeno pola tone skunka. Avaz saznaje da su osumnjičeni, kako bi zavarali tragove OSA-e i SIPA-e bacilli mobitele. Sumnju […]

" />
Published On: Čet, lis 24th, 2019

Čapljina: Pronađeno više stotina kilograma skunka, uhićene četiri osobe

Pripadnici SIPA-e jutros su nastavili akciju Tebra na području Hercegovine, točnije Gabela Polja.

U toku je i dalje velika potraga za dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu s proizvodnjom i prometom droge skunk.

Do sada je zaplijenjeno pola tone skunka. Avaz saznaje da su osumnjičeni, kako bi zavarali tragove OSA-e i SIPA-e bacilli mobitele.

Sumnju se da su i dalje na području Hercegovine gdje se kriju. Oni su poznati od ranije organima gonjenja.

Nije isključena ni opcija da su pobjegli u Hrvatsku.

”Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) rade na lociranju dvije osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa drogom otkrivenom na području Čapljine”, rekao je glasnogovornik ove agencije Luka Miladinović.

“Akcija je u tijeku, a više informacija trebalo bi biti poznato tijekom četvrtka”, dodao je Miladinović.

Miladinović nije mogao reći koja količina droge je otkrivena na području Čapljine, gdje su u tijeku pretresi jedne lokacije. On je ranije rekao da je na području Čapljine otkrivena veća količina skunka, te da se akcija realiziraju prema naredbama državnog Suda i Tužiteljstva.

https://poskok.info/akcija-tebra-pronadena-velika-kolicina-droge-u-gabeli-sipa-blokira-ceste-u-hercegovini/