Published On: Sub, srp 10th, 2021

Čak i Kosor misli da nije uredu da Bošnjaci biraju Hrvatima člana Predsjedništva

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković izjavio je kako nije u redu da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvatima. Upitana za komentar, bivša premijerka Hrvatske Jadrnka Kosor, za N1 je kazala:

-I nije, naravno. Logika i pravda je da bude u duhu Daytona. Da svaki narod bira svoga predstavnika. Međutim, po istom Izbornom zakonu birani su i svi drugi predstavnici Hrvata, i to je činjenica. Nije samo Željko Komšić bio izabran, kazala je Kosor, zaboravaljući da napomene da se druge, za razliku od Komšića birali Hrvati.

Podsjetimo, unatoč tome što je Komšić nametnut Hrvatima, bivša premijera Hrvatske ranije je izjavljivala kako ga Hrvatska treba priznati i kako se predsjednik i premijer Hrvatske trebaju susretati s njim, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

Komšić je po mišljenju Kosor “ukrivo” počeo mandat.

-Sjetit se njegovih prijatnji o Peljaškom mostu. A most samo što nije izgrađen. Vidite kako te prijetnje zvuče prazno, kazala je Jadranka Kosor.

Podsjetimo danas je objavljeno kako je preostalo postaviti  još samo 110 metara rasponske konstrukcije da bi Pelješki most bio u potpunosti spojen. To će se, najavljeno je, dogoditi prije kraja ovog mjeseca.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x