Published On: Čet, lis 7th, 2021

BUU ETO SANKCIJA: SAD proširuje tarifu Dodik, na nju idu i korumpisani…

Eric Nelson, veleposlanik SAD-a u Bosni i Hercegovini u intervjuu za N1 koji će se emitirati sutra 8. listopada, govorio je o brojnim temama, ali najava da će Amerika proširiti sankcije za BiH je posebno privukla pažnju.

“Za SAD postaje jasno – korupcija predstavlja problem za našu nacionalnu sigurnost, podriva demokraciju, protiv naših je poslovnih interesa, podriva ljudska prava, slabi prosperitet i sigurnost, prijetnja je u našoj zemlji, prijetnja je u svakoj zemlji. I postojanje korupcije izvan SAD-a je prijetnja za SAD. Mi smo spremni suočiti se s korupcijom. Jedno od sredstava koje imamo su sankcije. Građani moraju sankcionirati lidere, a to rade na izborima”, naglasio je Nelson.

Nije želio otkriti tko i u kojem trenutku će biti sankcioniran.

“Nisam u poziciji unaprijed govoriti o bilo kojim sankcijama koje će možda doći iz Washingtona, a mogu najaviti recimo danas, a sutra ćemo dati priopćenje za medije, gdje ćemo objasniti da proširujemo sankcije ovdje u BiH, a to se odnosi na vize. Dakle, nećemo izdavati vize, poslovne ili turističke bilo kojim korumpiranim ljudima koji žele putovati ili investirati u SAD. Dakle, imamo te ovlasti prema našem zakonu o imigracijama i uvijek je tu bio taj zakon, ali sada smo gledali da informacije koje imamo o korupciji u BIH i korumpiranim pojedincima, da im se ne izdaju vize za SAD”, naglasio je veleposlanik SAD-a u intervjuu za N1.

“Svi mogu doći na taj popis. Nisam u poziciji iz razloga privatnosti, govoriti o brojevima ili imenima, ali jako je važno da govorimo o tome kako mi povećavamo naše procedure, jačamo naše procedure da bi obranili SAD od potencijalnih korumpiranih pojedinaca i zaštititi BiH i pomoći u borbi protiv korupcije koja podriva njena nastojanja”, rekao je Nelson./HMS/

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Miro
Miro
1 mjesec prije

A jeli korupcija što je Bakir plaćao Incka ispod stola da šilji za muslimane? Provjeriti Bakirove transfere i Inckovo lijeganje para na račun.

Miro
Miro
1 mjesec prije

Korupcija u BiH je problem za AMERIČKU NACIONALNU SIGURNOST? Može li mi neko objasniti ovu frazu? Kako je naša korupcija problem za američku sigurnost?

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Odgovori   Miro
1 mjesec prije

Kako? Fino!!! Erdogan i Bošnje potplatili čitavu američku ambasadu u Sarajevu pa sad više nitko neće da bude američki ambasador u Češkoj – svi hoće u Bosnu!

AC/DC
AC/DC
Odgovori   Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

🤣🤣🤣👍

Čira
Čira
Odgovori   Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

Ha ha ha… Good point.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Masallah,neka Bog cuva Ameriku i veliku Americku naciju.
Uzpejovci i Genocidlije na aparatima.

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Koji Bog? Mislim da Allah baš i nije nešto naklonjen Amerima …

AC/DC
AC/DC
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Imaš pravo ,
USA je naj veći zaštitnih muslimana 😀.
Gdje god dođu ta zemlja namah procvjeta.
A kada iziđu iz nje postane raj!
Sve su prilike da će naj mnogoljudniji BiH narod
obitavati na 1/4 “jedne i jedine”!
USA to radi sporo ali sistematski točno!

nikad tuLJumba
nikad tuLJumba
Odgovori   AC/DC
1 mjesec prije

Frtalj talibani !

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

Mevlide – što si bio u Americi – bio si – više Amerike sigurno vidjeti nećeš!!! Ako sam ispravno shvatio poučak?

https://youtu.be/PEp711KyvgI?t=531

never baklava
never baklava
1 mjesec prije

Ima jedan slovenski film, ne znam više naziv, s temom o komunistima u 60- im godinama prošlog stoljeća. Otimanje uroda poljodjelatnicima, kuća i poslovnih prostora od bogatih klasnih neprijatelja.

Jedna žena, čiji muž je u zatvoru zbog optužnice za navodno “subverzivno” djelovanje, jer je žena prelijepa, moli partijskog moćnika za smanjenje kvote jer inače neće moći prehraniti djecu.

– Može, daj pi * ke, kaže joj “drug” zadužen za pravdu u ime naroda.

U tom trenutku nailazi od njega više rangirani i moćniji komunistički džukac (glumi ga Rade Šerbedžija) i prijeti “drugu” jer se tako ne smije.

Drugim okom daje ženi znak, namiguje, kako će joj on “pomoći”.

Taj Visoki funkcionar pak, poradi istih razloga, istovremeno praši majku i kćerku u kući u kojoj se nastanio kod na samrti teško bolesnog vlasnika.

Ovaj scenarij antikorupcije, pravde, prijetnji, ucjena, sankcija, ultimativnoj vjernosti jednom totalitarizmu i svakojakog qurvaluka, vjerna je preslika stanja baš u BiH i alkemičara “pravde” u njoj – “antikorupcijski” i “pravedni” strani hohštapleri i domaće kabadahije.

Tragikomedija afričke stvarnosti u nestvarnoj BiH.

Last edited 1 mjesec prije by never baklava
Jovke
Jovke
1 mjesec prije

Za mesec dana u Srpskom svetu.

never baklava
never baklava
Odgovori   Jovke
1 mjesec prije

“Za mesec dana u Srpskom svetu”.
…………………………………………………

“Srpskom svetu” NATO će opet baciti raketu.

Last edited 1 mjesec prije by never baklava