Published On: Čet, lis 9th, 2014

Budimir Komšiću: Izdajniče hrvatskog roda, povuci kandidaturu!

 

Pozivam Željka Komšića da povuče svoju kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva i na taj način dopusti hrvatskom narodu da sam izabere svog predstavnika…

Tim je riječima Živko Budimir, kandidat HSP-a BiH za premijera HNŽ uputio apel Komšiću na sinoć (28.rujna 2010., op uat) održanoj javnoj tribini HSP-a BiH u Konjicu, priopćeno je iz HSP BiH.
„Ciljano upućujem poziv Komšiću upravo iz Konjica jer je ovaj grad primjer zatiranja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Hrvata je u Konjicu 1991. živjelo oko 11 i pol tisuća, danas ih je tek nešto više od tisuću. Nisu ostvareni uvjeti za održivi povratak Hrvata. Oni će se moći ostvariti tek ustavnim promjenama, a da bi do tih promjena došlo, Hrvati moraju imati predstavnike koji će se znati i, prije svega, htjeti izboriti za hrvatske interese. Komšić je možda Hrvat po rođenju, ali njegovi postupci ga čine izdajnikom hrvatskog roda”, istaknuo je Budimir

Inače, izvješće o toj tribini i danas stoji na web stranici HSP BiH, pod naslovom: Budimir Komšiću: Izdajniče hrvatskog roda, povuci kandidaturu!

Nakon 4 godine janjičarenja poslušajte kako zvuči  “obraćenje” g. Budimira, čovjeka na kojem je metastazirao narcizam, koji je na vlast došao  izigravanjem povjerenja i brutalnom nepravdom da bi potom stranku nazvao Strankom Pravde i povjerenja.