Published On: Pon, sij 27th, 2014

Bud Im Ir: Kolažni program je užasan, Duška mora na facelifting, sramota je da FTV nema Sulejmana a privatne kuće imaju

Predsjednik Sjevernog Bošnjakistana Bud-Im-Ir nije pogubio tetka ni rođake, al je danas održao trosatni govor u kome je oštro napao dosadašnju uređivačku politiku FTV-a. Bud-Im-Ir je ogorčen na premalu minutažu koju dobiva on sam kao i na preveliku koju dobivaju drugi političari u našoj divnoj domovini. Ne može vođa zemlje dobiti samo sat vremena mjesečno minutaže a nekakav obični političar 10 minuta jer je predsjednik države puno bitnija figura kazao je Bud Im Ir.

 

On je užasnut i kvalitetom programa, i činjenicom da se još nije prešlo na digitalnu tehnologiju. Ljut je jer  mu se dva od deset urednika uopće ne javljaju na pozive, dok kad se neki i jave odmah ispadne skandal. Programe moraju voditi zgodne ribe. Iako je Duška Jurišić maherica u svom poslu i sve fino odradi kako joj se kaže, ona mora pod hitno na facelifting, ispadamo stara i neozbilja nacija.

Pogledajte npr. genocidni program genocidnog RTRS-a kazao je Budimir. Kod njih malo sise, malo guzice, glavna voditeljica političkih emisija je za prste oblizati.Na trenutak pomislite da se iza tog zgodnog tijela ne krije opasan četnik nego zgodna riba. Jel vi vidite kolika je moć neprijatelja? Vanjski neprijatelj nikada ne spava i u nama samima izaziva sumnje zaključio je Im Ir.

Naša mlada nacija, i naša mlada domovina moraju izgledati poletnije, svježije, seksipilnije, kazao je Bud Im Ir koji je potvrdio da razmišlja da ukine trojno predsjedništvo BIH i sebe proglasi doživotnim vođom.

Hoće li , kad već neće tetka, streljati možda Ćanu Primorca , Zvonku Jurišića ili recimo tužiteljicu Budimir, budući da je sad šik kod diktatora&Co streljanje rodbine il najbližih suradnika, Vođa se nije  htio izjasniti iako na  teritorijama Bošnjakistana koji su pod kontrolom hrvatskih pobunjenika i fašista, mnogi ne bi imali ništa protiv.

Budimir je umjesto toga nastavio o Sulejmanu Veličanstvenom:

Taj slavni predak , moj i Kavazovićev, taj divni lik iz naše prošlosti, ta sušta snaga i mudrost, prikazuje se na nekakvim uvoznim televizijama koje se kontroliraju iz agresorske Hrvatske a ovdje u nas u Bosni država nema para da to plati. Sramota, viknuo je Bud Im Ir i opalio Avdu Avdića po glavi.

Ovaj se momentalno srušio na pod a iza njega se ukazalo lice velikog obožavatelja Lutrije BIH i EPHZB Emila Karamahića koji je instinktivno od straha kleknuo govoreći:  “Predsjedniče preuzvišeni pomiluj, nedostojno je tjeme moje obično, čupavo , čapljinsko, vaše prečiste ručice, ne udarajte glavu siromaha”.

“Što sam pomilovao, pomilovao sam, sad me prozivaju i zbog toga” , kazao je ljutito Budimir te gurnuo Karamatića u stranu. Ovaj kako je padao udario je u kamermana.  Na trenutak se zatresla slika na ekranima širom naše divne domovine i na ekrane je pao  snijeg.

Mnogi glasači HSP-a i SPP-a su , u zabuni, instinktivno pohitali na skijališta, dok su glasači NSRZB-a postavljali pitanja hoće li dobiti 100KM ako iziđu na skijališta.

Na kraju presice, Budimir je još jednom ponovio da je posve normalno da on naziva urednike državne TV i dirigira im koga da napadnu,  i pitao jel ima netko nešto protiv, Emil je za to vrijeme prijekorno gledao kolege, naročito one pizde iz Vijeća za štampu koji pišu šta im Emil kaže, i od prisutnih nitko nije imao ništa protiv.

Presica je nakon toga nastavljena na turskom  jeziku pa o nastavku presice pojma nemamo o čemu se pričalo, jedini dio koji smo nekako uspjeli razumijeti je da osim nuklearnog programa u Bošnjakistnu, koji bi Turci sufinancirali, Bud Im Ir želi uvesti odbojku kao obvezatan predmet u sve škole pod jednim krovom. Ali i u one bez krova. Samo bi se taj predmet onda u tom slučaju zvao “odbojka na otvorenom.”

Naime veliki vladar naše domovine, Bud Im Ir, osim krpica, gume i žmurke kao mladi potporučnik u JNA obožavao je s drugaricama iz kuhinje gdje bi se sakrio, nakon što ročnici odu na teren, igrati odbojkicu.

poskok.info