Published On: Čet, ruj 26th, 2019

Buba Corelli osuđen na godinu dana zatvora

Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivnje, Županijski sud u Sarajevu oglasio je krivim Amara Hodžića poznatijeg kao Buba Corelli i Almira Bozaliju zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Hodžić i Bozalija osuđeni su na po jednu godinu zatvora.

Oni se terete se da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu “hašiš“, “amfetamin“ i “kanabis“ na području Sarajevske županije.

Optuženi su drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Amar Hodžić, zvani Buba Corelli, se nalazio u pritvoru od lipnja 2015. do veljače  2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od lipnja 2015. do siječnja 2016. godine. Obojici će se u izrečenu kaznu zatvora uračunati vrijeme provedeno u pritvoru.

Treba istaknuti da je Buba Corelli već odležao osam mjeseci što mu je uračunato u kaznu. On ima mogućnost platiti preostali dio zatvorske kazne i tako ne otići iza rešetaka, piše Klux.ba.

Buba Corelli poznati je bh. reper koji je svoju karijeru započeo 2011. godine s pjesmom “Oh No”. Njegovi hitovi poput “Sporije”, “Restart”, “Dokaz” i “Klinka” popularni su na cijelom Balkanu.