Published On: Sri, ruj 29th, 2021

Britanci se doslovce tuku za gorivo na pumpama

Višesatno čekanje da se napuni tank neke je osobe posebno izludjelo pa je zabilježen i niz incidenata, prenosi Jutarnji list.

Posebno je napeto bilo na lokaciju u Wellingu, u jugoistočnom Londonu, gdje je u redu za gorivo jedan vozač nožem prijetio drugom vozaču.

Na snimci koju je objavio Daily Telegraph vidi se kako muškarac obrijane glave viče na osobu koja je zatvorena u jednom autu (čini se da je riječ o Citroenu) i pritom u desnoj ruci drži nož. U drugom kadru vidi se kako osoba u Citroenu pokušava pobjeći od nasrtljivog manijaka koji se baca na haubu automobila pa potom s njega silazi i nogom razvaljuje lijevi retrovizor na autu.

Londonska policija rekla je da su dobili prijavu o incidentu u ponedjeljak poslijepodne, ali da “nisu ušli u trag ni jednom od vozača koji su sudjelovali u okršaju”.

Iako je riječ o posebno nemiloj sceni, za očekivati je da to neće biti zadnji takav slučaj. Naime, panična kupnja goriva ne jenjava, a sve više benzinski crpki diljem Britanije ostaje bez goriva

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Kole
Kole
2 mjeseci prije

Pocrkali svi dabogda. Najgori narod na planeti.

Bilal is back!
Bilal is back!
2 mjeseci prije

Allah sve vidi i sve zna a Njegova je uvijek gornja!

Ikim_Suam
Ikim_Suam
2 mjeseci prije

Drži vilicu.