Published On: Ned, stu 23rd, 2014

Breni otac umro na rođendan, majka na slavu!

Pjevačica Lepa Brena ne prestaje plakati zbog smrti svoje majke Ifete Jahić (81), koja je preminula u zemunskoj bolnici prekjučer, baš na dan obiteljske slave Svetog Aranđela.

Pjevačica je surovom igrom sudbine na svoj rođendan prije četiri godine ostala bez oca Abida, koji je nakon prometne nesreće izgubio bitku sa životom.

Vlasnica “Grand produkcije” ne može pomiriti s činjenicom da je izgubila osobu koju je najviše voljela i koja joj je čitav život bila posvećena

Boba je tješi

Njezin suprug Slobodan Živojinović i najmlađi sin Viktor stalno su oko nje i trude se da joj ništa ne zafali jer prolazi kroz najteže trenutke u životu.

” Pjevačica ne može zaustaviti suze jer joj je mnogo žao. Nikada se nije tako osjećala i bukvalno ne može niko da je prepozna. Nikada je nisu vidjeli u tako lošem stanju, ovo je za nju šok. Bila je mnogo vezana za majku, ali oduvijek se plašila njezine smrti. Nakon što joj je otac Abid Jahić preminuo prije četiri godine, ovo je drugi jak udarac za nju ”, otkriva naš izvor.

Čeka sestru iz Kanade

Brena jedva čeka da joj starija sestra Fiketa dođe iz Kanade i zagrli je, jer njih dvije isto proživljavaju, piše Kurir.

” Ona i Boba su išli u veleposlanstvo da se dogovore o prebacivanju tijela, a sahrana će biti u Brčkom, po njihovim običajima ”, ističe sugovornik.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare