Published On: Pon, tra 11th, 2022

BRANITELJI MARIUPOLJA: “Ovo je naša posljednja bitka, duše mučenika, nevinih djece, žena i staraca nas čekaju u raju”

Branitelji Mariupolja su objavili snimku u kojoj pozivaju ljude diljem svijeta da izađu na ulice i pozovu svoje vlade da pomognu Ukrajini u borbi protiv ruske invazije.

Video je na Twitteru objavio Azov.

“Svi smo se promijenili u 47 dana rata. Promijenili smo se i ostarjeli. Počeli smo više cijeniti plavo nebo i žuto sunce. Svaki Ukrajinac sad ima više ožiljaka na srcu. Duše izmučenih, mučenika i nevinih djece, žena i staraca nas čekaju u raju”, rekao je vojnik. “Njihove duše nam dolaze u snu i šapuću nam: Bori se sine, bori se oče, bori se dragi”, dodao je.

Ukrajinske snage u opkoljenom gradu Mariupolju navodno se pripremaju za posljednju bitku s Rusima, koji već šest tjedana pokušavaju osvojiti taj grad. Nedostaje im streljiva.

“Nastavljamo se boriti za ukrajinski Mariupolj”

“Čujete li, Ukrajinci? Nikad ne zaboravite tko ste, tko su vam preci, čija krv teče vašim venama. Sad svi moramo biti ujedinjeni. Pobijediti zlo koje uništava sve živo. Koje svjetlo zamjenjuje mrakom. Pozivam vas na jedinstvo, na borbu.”

Vojnik je pozvao cijeli svijet i sve koji “imaju hrabrosti” da izađu na ulice s ukrajinskim zastavama.

“Pod ukrajinskim zastavama pozovite svoje političare da odlučno oslobode Mariupolj, Herson, Izjum i druge gradove i da zaustavimo ovaj rat. Pomozite našoj vladi, da se čuje njen glas u borbi za Ukrajinu. Učinite to za naše mrtve, žive i nerođene. Vjerujemo u vojno i političko vodstvo Ukrajine. Nastavljamo se boriti za ukrajinski Mariupolj”, rekao je vojnik.

U Mariupolju je poginulo više od 10.000 civila

Više od 10.000 civila poginulo je u ruskoj opsadi Mariupolja, rekao je gradonačelnik tog lučkog grada. U telefonskom razgovoru za The Associated Press, gradonačelnik Vadim Bojčenko rekao je da su leševi “tepisi po ulicama našeg grada” i da bi broj poginulih mogao biti više od 20.000.

Dodao je da su ruske snage donijele mobilnu opremu za kremaciju u grad kako bi zbrinule tijela i optužio ih da odbijaju dopustiti pristup humanitarnim konvojima u pokušaju da prikriju pokolj./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Slava Ukrajini !

Nagib Uzbrdica
Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

gazi sve če..tni..ke,sve su to pič…kice…glory to ukraine

Spirit
Spirit
Šta ti kažeš na ovo?  Nagib Uzbrdica
1 mjesec prije

“Slava im” je, nažalost, izraz kojim se odaje počast pokojnicima!

Spirit
Spirit
1 mjesec prije

Ovaj besmisleni rat, koji je klaonica dva bratska naroda za račun američkih interesa, je nešto najstrašnije što se moglo dogoditi Ukrajini i Rusiji, Europi i svijetu. Putin je odabrao krivi način da se bori protiv američke hegemonije. Zelenski je također sukrivac u ovoj, samo zasad lokalnoj slavenskoj tragediji, a nakon što je više-manje svjesno pristao biti američka produžena šaka koja udara u meki abdomen Rusije.
Volodymyre i Vladimire, za koga se međusobno ubijate?

Najgore od svega, ovo neće stati tako lako, niti može biti čista pobjeda tj poraz jedne od strana. S obzirom da je Rusija globalna nuklearna sila koja se sada prvenstveno hrve s Amerikom, ovo će najvjerojatnije eskalirati u svjetski rat. A ono rekoše da je Međugorje laž, uključujući i samog Papu Franju, jer je kao nejasno zašto toliko dugo traju ukazanja i pozivi na obraćenje “Kraljice Mira”? Pa evo, prestala su jer sada slijedi ono što je vidiocima nagovješteno u tajnama a tiče se nevolje koja će zadesiti cijeli svijet!
Kako je već rečeno, jedna od vijelica će prije samog događaja otkriti tajnu svećeniku a on narodu. Pozvat će nas da budemo pribrani, vjerujemo i molimo da zlo koje će trajati 3 dana bude što manje.

Last edited 1 mjesec prije by Spirit
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Spirit
1 mjesec prije

Prijatelju nije Amerika napala Rusiju nego Rusija Ukrajinu.

nešto si pomiješao.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Upravo tako👍👍👍