Published On: Thu, Jun 8th, 2017

Brad Pitt prognozirao vrijeme na Trumpov račun: Postaje sve toplije, nema budućnosti

Nakon što je američki predsjednik Donald Trump povukao Ameriku iz Pariskog sporazuma o klimatskim promjenama, društvene mreže su preplavile negativni komentari i šale na njegov račun. Glumac Brad Pitt prvi je od slavnih osoba koji se javno našalio na predsjednikovu odluku.

Naime, Pitt se u emisiji “The Jim Jefferies Show” pojavio kao voditelj vremenske prognoze koji je kazao kako se SAD povlače iz Pariskog sporazuma te pojasnio koje posljedice na okruženje možemo očekivati nakon toga.

Pozirajući ispred karte svijeta koja je bila obojena u crveno u svim dijelovima te pokazujući na neke dijelove na karti, Pitt je rekao: “Postajat će sve toplije u ovom dijelu ovdje i ovom dijelu ovdje”.

Voditelj Jefferies, koji je izgledao pomalo zaprepašteno vijestima o vremenu, potom je upitao Pitta o prognozi za budućnost.

“Nema budućnosti”, upozorio je glumac.

Pored toga što je pokazao izvrsne voditeljske sposobnosti, jasno je i kako se Pitt ne slaže s Trumpovom odlukom o povlačenju Amerike iz borbe za smanjenje stakleničkih plinova na svijetu.