Published On: Pon, lis 1st, 2018

BRAD PITT NIMALO NE ŽALI RASTAVU OD ANGELINE JOLIE Glumac navodno ne razmišlja o drugoj šansi: ‘Posljednje godine braka bile su pravi pakao’

Premda je izgledalo da je prilično slomljen zbog još jednog razvoda, Brad Pitt čini se nimalo ne žali rastanak od Angeline Jolie. Izvori blisku glumcu tvrde da mu je posve svejedno i da je opterećen nekim sasvim drugim stvarima.

Angelina Jolie je navodno dugo promišljala o razvodu. Nakon što su se rastali i nakon što je slavna glumica odlučila predati papire za razvod od Pitta, priznala je da je taj korak bio težak i da joj je za odluku trebalo dugo vremena.

Izvori bliski Bradu za HollywoodLife su otkrili da nema nikakve šanse za pomirenje, što se njega tiče.

‘Brad je posve ravnodušan prema tome da navodno nedostaje Angelini i nimalo ne žali što je razvod u tijeku. Što se njega tiče, oni više nemaju nikakav odnos i Brad nema nikakvu želju preispitivati odluke i davati drugu šansu. Posljednjih godina za njega je brak s Angelinom bio živi pakao. Do te mjere da se zapitao je li je ikad doista poznavao s obzirom na to kako se ponašala prema njemu. No, pomirio se s tim i nastavio sa svojim životom. Sad je koncentriran na to da izgradi odnos s djecom i da ne izgubi kontakt s njima jer su mu sve na svijetu’, rekao je izvor.

Prije gotovo dva mjeseca mediji su se raspisali o velikoj sudskoj bitci koju vode za djecu. Par se, naime, službeno još uvijek nije razveo, iako su zahtjev predali prije dvije godine, jer ne mogu pronaći zajednički jezik oko skrbništva, alimentacije itd.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare