Published On: Ned, svi 14th, 2017

Božo Vrećo se udaje: Odlazim iz Sarajeva, moja ljubav dolazi po mene

Vrećo je istaknuo kako nikad ništa ne krije, zbog čega će sve informacije o svojoj vezi objavljivati na Facebooku i Instagramu.

“Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene. Već idući mjesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu. Moja karijera nastavlja se istim tokom. Na jesen dolazi veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine. Naravno da ću dolaziti u BiH zbog svih koji me vole. Sarajevo će uvijek biti dio mene i voljeni grad”, napisao je Vrećo na Facebooku.

Nije poznato ko je Vrećin partner niti točan datum njihovog vjenčanja. Vrećo je ranije rekao samo kako se radi o Beograđaninu. On je rekao kako će njihovo vjenčanje biti intimno i romantično za nekoliko prijatelja i blisku rodbinu. Na kraju statusa koji je prikupio hiljade lajkova, srca i cvjetića, Vrećo je zaključio kako je jako sretan.

“Bog me usrećio sa ljubavlju najdivnije osobe na svijetu, koja me poštuje, razumije, osjeća i beskrajno voli. Hvala vam na ljubavi i razumijevanju. Volite, uvijek volite svim srcem, baš onako kako vi mene volite i baš onako kako ja vas volim”, poručio je Vrećo.