Published On: Ned, stu 7th, 2021

Tolerantni Sandžaklija, Građanin, sa sigurne udaljenosti iz Amerike poručio: Na žalost nitko moj u Sarajevu ne želi ratovati

Bošnjački redikul i radikal Reuf Bajrović, čovjek koji otvoreno govori ono što bošnjačke političke elite ponekad umotavaju u celofan izjavio je za sarajevsku televiziju Hayat kako Dodik ima zeleno svjetlo od međunarodne zajednice za poteze koje povlači, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

-Ja razgovaram s ljudima u Sarajevu i nitko nije spreman ratovati, ali nisu spremni ni prihvatiti da granica bude na Kozjoj ćupriji (most na Miljacki nekoliko kilometara od stare jegra Sarajeva), kazao je Bajrović, kojeg predstavljaju “kopredsjedavajućim” fantonske organizacije “Američko-europska alijanse” . On smatra da je jedino rješenje da Dodika, kao, kako je rekao, pobunjenika uhapsi ili međunarodna zajednica ili domaće vlasti.

 

Za ovog sarajevskog šovinistu zahtjev za provedbu presude Ustavnog suda BiH kako bi se omogućilo i Hrvatima da mogu birati svog predstavnika u Predsjedništvo i domove naroda je aparthejd kojeg zagovara Dragan Čović, kojem eto udovoljava Njemačka, američki diplomat Palmer, Rusija, Europska unija.

-Schmidt neće koristiti bonske ovlasti, to je jasno iz njegovih izjava. Probosanske snage su praktično ostale usamljene, složio se Bajrović.

– Baš zato ja mislim da se Sarajevo mora početi ponašati kao država. Probosanska snage imaju državu pod svojom kontrolom, imaju Predsjedništvo, ministarstvo obrane, ministarstvo vanjskih poslova, OSA-u, nabrajao je Bajrović institucije BiH kojima su ovladali Bošnjaci.

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hodidjed
Hodidjed
1 mjesec prije

Davno, davno su sarajlice prihvatile da im je granica na Kozjoj ćupriji. I tako se i ponašaju kad idu u svoje stare zavičaje istočne Bosne i Sandžak. Za neke bolno ali je istinito. A ovog islamistu Reufa (Sandžaklija, migrant u Bosni) je dovoljno promatrati bez davanja posebne pažnje

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

HUSKA IH SEJO IZ SJENICE NA FACE TV DA MUJE MORAJU GINUT, A DA CE TO SNIMAT NJEGOV SIN FEDJICA.DOK CE SEJO IZ SJENICE UPUTIT OSTAR GOVOR REPUBLICI SRPSKOJ. EMISIJA UTJESITE MUJE NA FACE TV JE KINO.

vitina
vitina
1 mjesec prije

Šovinistička hulja Reuf Bajrović je najiskreniji bošnjački političar.

Bruce Lee.
Bruce Lee.
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

u prijevodu ,bahlinčuga

Bošnjak
Bošnjak
1 mjesec prije

Samo bošnjačka BIH, genocidašima i uzpovcima nema mjesta ovdje,treba vratiti u matice pa nek seru tamo

Hodidjed
Hodidjed
Odgovori   Bošnjak
1 mjesec prije

Dedera nam malo dočaraj kakva bi bila ta bošnjačka BiH kada bi ti se ostvarili mokri snovi da ove, kako ih ti već zoveš, vratiš u njihove matice. Možda se nekom i dopadne. Daj program, kodeks.. Nešto,… Daj neki primjer gdje bošnjaci znaju ičim upravljati. Znatiželjni smo. Ajde.

Johan
Johan
Odgovori   Bošnjak
1 mjesec prije

treba vas vratiti u tursku ali azijski dio jer u evropi nemate sta da trazite

Bruce Lee.
Bruce Lee.
Odgovori   Johan
1 mjesec prije

budi pametan, ne žele ni Turci ove naše podturice zato se i utrpavaju njima kao i svima me Fe ovo ono, čak ih se stide , provjeri.

Dunja
Dunja
Odgovori   Bošnjak
1 mjesec prije

Živio Trokutistan I Sarajabad od čaršije do Skenderije!

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Bošnjak
1 mjesec prije

Svakako hoće da su s i h

Dunja
Dunja
1 mjesec prije

Ko je ba ovaj Reuf. Bože dragi. Čkapi svašta rodi.