Published On: Pet, lis 2nd, 2020

Bošnjački političari strahuju od Milanovića: “Misli da ima nadmoć…”

Naša stranka je kritizirala posljednju izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji je stavio znak upitnika nad prospektom ulaska Bosne i Hercegovine u NATO.

Kako je priopćeno i kako tvrde iz Naše strankeZoran Milanović konstantno pokušava narušiti ugled BiH, i to sve uz, kako kažu, jeftine izgovore.

“U posljednjem nastupu kritizirao je BiH zbog njene ‘neusklađenosti’ sa zahtjevima NATO saveza prema svojim članicama. Milanović se pravi da ne zna kako Bosnu i Hercegovinu upravo takvom, neusklađenom, kako kaže, čine one političke snage s kojima se on sastaje i kojima daje podršku, oličene u savezu Dodik-Čović“, kažu iz Naše stranke.

“Međutim, čak bismo i mi u BiH, a pogotovo građani Hrvatske željeli da Hrvatska pokuša pokazati superiornost u odnosu na druge članice EU i NATO-a. U tim savezima, Hrvatska je po svemu pri dnu i Milanoviću je jasno da je on ne može povući naprijed pa mu BiH dođe kao zemlja u odnosu na koju misli da može pokazati nadmoć Hrvatske. Pitanje je koliko je to točno”, pitaju se iz NS-a.

“Ljudi se iseljavaju iz Hrvatske u gotovo jednakom procentu kao i iz BiH. Iako je članica EU, Hrvatsku razjeda korupcija jednako kao i BiH. I da ne nabrajamo dalje. Ovo je dovoljan broj razloga da Milanović prvo gleda kako da pomogne Hrvatskoj. Bosni i Hercegovini ne treba pomoć onih koji ne znaju pomoći sebi”, zaključuje se u priopćenju.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>