Published On: Ned, pro 20th, 2020

Bošnjačka koalicija: “Zbog agresije ne dopustite da Mostar bude hrvatski stolni grad”

Koalicija za Mostar koju predvodi Stranka demokratske akcije (SDA) prekršila je u nedjelju izbornu šutnju upućujući biračima huškačko pismo u kojemu ih se poziva da izađu na izbore zbog agresije, kao i da Bošnjaci neizlaskom na izbore podržavaju Mostar kao stolni hrvatski grad. Uz to birači su dobili i upute gdje se nalazi SDA koalicija.

“Smatram da su za Mostar ovo najvažniji izbori koji se održavaju u razdoblju nakon završetka agresija na BiH. Neizlazak na izbore je davanje glasa onim strankama  koje Mostar vidde kao tzv. stolni grad”, navodi se u pismu voditelja SDA liste Zlatka Guzina koje je jutros stiglo na adrese velikog broja Mostaraca.

On zaključuje da izlaskom na izore Mostarci mogu potvrditi svoje opredjeljenje za grad bez dominacije, piše Večernji.ba. 

Uz taj dopis biračima je stigao i izgled listića za glasovanje na kojemu je zaokruženo mjesto gdje se nalazi SDA koalicija.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>