Published On: Čet, lip 23rd, 2022

Bošnjaci preko Središnje Bosne ruše utjecaj Hrvata u Domu naroda?

Samo politički nepismenim osobama nije jasno da se sprema odstel Hrvata na dolazećim izborima.

Bošnjački predstavnici već odavno ne skrivaju kako planiraju preuzeti federalni Dom naroda i tako Hrvate učiniti politički nebitnima u ovome entitetu.

Međunarodna zajednica sve mirno promatra, a veliko je pitanje koliko će biti mira u BiH ukoliko se najave ‘patriota’ provedu u djelo za nekoliko mjeseci.

Pogledajte analizu HBTV

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
13 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

To mogu samo puskom ostvariti. Nisu mogli ni u orethodnom ratu nece ni sad. Ali sad ako ne uspiju nema povratka na staro vec je kraj BiH.

Gost

Dosta vala više i kriminalaca. Glasuju protiv Zakona o sukobu interesa u Parlamentu BiH, jer su kriminalci, a milione su zaradili od nerada. Na američkim crnim listama (prvo Špirić pa ostali), a vode državu. I sve blokiraju.

Anonimac

Muslimani su uz pomoč Medjunarodne zajednice i dužnosnika EU krenuli u komadanje BiH, otvorenim izričajem da će Hrvate dekonstituirati na predstojećim izborima.To nije čudno, jer i USA stoji iza tog muslimanskog projekta, ne činjenjem i smiješnim i stupidnim stavljanjem na “crne liste” Gordanu Tadić i Marinka Čavaru…USA kao da se svim silama trudi da Hrvate izruči u ruski tabor, sama bez autoriteta, prepuštajući kao i EU Balkan Turskoj i Rusiji..

11 months ago zadnji put uredio Anonimac
Odron_Na_Putu

stupidnim stavljanjem na “crne liste” Gordanu Tadić i Marinka Čavaru…

vidi,vidi – pa nisam ni znao da je GORDANA TADIC clanica HDZ-a ??
pa sto to ranije niste obznanili ??

Andrijica Simic

A jeli netko spomenuo da je clanica HDZ-a? Hrvati nisu jednaki HDZ. Tako i vasi politicari vide u sporazumima ono sto nigdje ne pise.

11 months ago zadnji put uredio Andrijica Simic
🇭🇷👌🇭🇷

Muslimani-po,turi,ce nizašto vi niste, izgubićete što god bude, glad, smrzavanje i raseljavanje potu,rad,skih terorista je vaša budućnost. 😁

Anonimac

Središnja Bosna je samo balast za hrvatsko pitanje u BiH.

Odron_Na_Putu

Bošnjačke stranke realno mogu igrati na pet čisto, 
a šestog tražiti u centralnoj Bosni i Mostaru. Čak i sedmog. To podrazumijeva da svaka bošnjačka stranka progura barem jednog Hrvata. 
Zato ovi sastanci imaju smisla, čak i uprkos tome što s druge strane stižu odgovori kako to nije dobro, nemoguće je…No, čim vidimo 
liste, stvari će nam biti jasne”, rekao je Čović.

Odron_Na_Putu

Dakle, MUSLIMANCI mogu imati cak 7,

Anonimac

Nikada u HNŽ-u neće naći halal Hrvata, tako da za 7. Nemaju šanse

Glasač

Godinama ja na to ovdje upozoravam
Ne samo u SBŽ kada uporedimo HNŽ i broj hrvatskih zastupnika koji se biraju iz ove županije uporedno sa brojem birača Bosnjaka i Hrvata dolazimo do zaključka da je ovjdje još lakše doći do halal Hrvata u DN.

Odron_Na_Putu

Onda – NEMA Cavare, NEMA blokada, NEMA nista da koci Federaciju

Kiklop

Prije rata u Sredisnjoj Bosni bilo je vise Hrvata nego u Hercegovini.Sada ih vise nema.Jebes drzavu ako cu je praviti 1000 godina kao Izraelci.To nam je dala hrvatska politika prema bih hrvatima.Izbora ce biti, ali Hrvati bih vise ne izlaze na izbore.Eto Europi djamahirija i neka se bori sa istom.Njemacka stvara cetvrti reich.Sretno joj.Mozda se Hitler prevrne u grobu.
Hrvati Sredisnje Bosne su ponosit narod.Ne zele ropstvo ili kmetstvo.Cao Velika djamahirijo..
Zivite sami….