Published On: Pon, srp 19th, 2021
#3rd | By Desk

BOSNA JE OD DANAS MNOGO LJEPŠA: Odvedoše Sunitu u Tuzlu

Dvadeset dvogodišnja Sunita Hindić napustila je Kaznenopopravni zavod (KPZ) u Mostaru te kaznu zatvora od tri i po godine zbog ubojstva nastaviti izdržavati u Tuzli.

Premještaj je urađen na njen zahtjev i to prije pravosnažnosti presude, a ovo je za portal Klix.ba potvrdila braniteljica Sunite Hindić, mostarska odvjetnica Nada Dalipagić.

“Otišla je po svom zahtjevu na izdržavanje kazne zatvora od 3 i po godine prije pravomoćnosti presude. To joj pravo daje zakon, a na taj način će moći koristiti pogodnosti izlaska”, kazala je Dalipagić

Sunita Hindić ubila je Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela “Villa Ivanković” na Buni pored Mostara, 4. listopada 2019. godine.

Ona je u krajem svibnja osuđena u ponovljenom postupku na Kantonalnom sudu u Mostaru na tri i po godine zatvora za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića.

Hindić je osuđena za ubojstvo iz nehata, a na to se Vrhovnom sudu FBiH žalilo Tužiteljstvo HNŽ ističući bitne povrede odredbi kaznenog postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđivanje činjeničnog stanja, kao i odluke o kazneno-pravnoj sankciji.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x