Published On: Pon, pro 29th, 2014

Bosanac sa sedam atraktivnih žena stupio u brak

S obzirom na porast broja razvoda proteklih godina, uskoro ćemo odvjetnike koji se bave brakorazvodnim parnicama moći prozvati stručnjacima za brak.
Jedan od njih je i Omar Mehmedbašić iz BiH koji je za Klix prepričao neka iskustva iz svoje dosadašnje karijere. Kazao je tako da neki u brak stupaju prebrzo, neki iz ljubavi, a neki zbog toga što ga shvaćaju kao kratku avanturu. A u posljednju, bizarnu, skupinu spada i jedan klijent kojeg je Mehmedbašić razveo čak sedam puta.
“Bio je to čovjek koji je radio na tržnici i nije bio privlačnog izgleda, ali je uspijevao privući vrlo atraktivne i lijepe žene. S prvom ženom je bio pet godina u braku i došao je da ga razvedem. Procedura je okončana za mjesec dana i onda je shvatio da je to brže i jeftinije od toga da im plaća pića i flertuje s njima. S drugom ženom je došao poslije mjesec dana, a s trećom poslije tri mjeseca. Više nije zvao žene na kavu, već je svakoj išao na vrata i molio ih za brak. Svaka žena je bila sve ljepša”, kazao je Mehmedbašić.
Dodao je da je shvatio da žene više vjeruju u papir nego u ljude, jer je svaka, usprkos njegovom izgledu i ponašanju, stupila u brak s njim.
“Ženama svi nude kavu, provod i avanturu, a rijetko tko brak. A on zapravo nudi brak koji konzumira kao avanturu. Na kraju sam ga vidio s jednom liječnicom koja je izgledala kao zečica iz Playboya i nisam mogao vjerovati da je bila s njim. Siguran sam da ne bi izlazile s njim da im je nudio avanturu i piće. Kada sam jednu od njih pitao zašto su bile s njim rekla mi je da su je svi prevarili pričom o druženju i kavama, a da je on došao na vrata i tražio brak. To mi je pokazalo koliko su žene praznovjerne i vjeruju u papir koji ja poderem za pola sata”, ispričao je odvjetnik.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare