BOSANAC PREZADOVOLJAN SINOM KOJI SE VRATIO IZ ISILA: Planiram tamo poslati i drugog…

Anel Buljubašić, poznati lovac  iz Doboja, prezadovoljan je sinom otkada se vratio iz Sirije gdje je pohađao specijalnu obuku u elitnim jedinicama ISILa.

Anel kaže da je njegov sin Nerin sada puno staloženiji, odlično pogađa metu u lovu, ne plače više kada Srbi iz susjednog sela zovu na koljivo, a i poslovne ponude su mu se povećale. Nerin je dipl. inženjer elektrotehnike i služi se s engleskim, njemačkim, francuskim i talijanskim jezikom. No u zadnje dvije godine naučio je tečno i arapski i od tada mu poslovne ponude ne prestaju stizati.

Prošli tjedan je instalirao patcheve   Saudijskom centru u Zenici, na njihov server, a idući tjedan već je dobio poziv da  u Libijskom veleposlanstvu u Sarajevu njihovim službenicima ograniči pristup određenom broju nepoćudnih stranica. I centar kralja Fahda u Sarajevu, s njim je dogovorila nekakav poslovni odnos o kojem ne želi da javno govori.

Anel planira poslati i drugog sina na doškolovanje u Siriju te smatra da je hajka koja se bespotrebno podiže u Bosni oko navodnih strašnih zločina neutemeljena.

I nama su u Bosnu dolazili prijatelji i borili se na našoj strani, pa zašto tada Zapad nije dizao hajku, kaže Anel.

Majka Berima, također je sretna s onim što je vidjela nakon što se sin vratio. Sada je puno mirniji, uredan je, redovno pere kosu i češlja bradu, s njim više nemao nikakvih problema. Nekad se tako umiri, i šuti satima, nekada i danima, i bulji u nebo ili u zid. Ranije je stalno bila svađa a sada je mir u kući.

Preporučila bi svima koji imaju hiperaktivnu djecu, ma koje nacije oni bili da preko našeg merhameta, pošalju sinove na ove jednogodišnje tečajeve. Mi smo dosta i uštedili jer nam nije bio trošak, a dobili smo puno kvalitetniju ličnost i boljeg patriota nego je bio ranije kaže gđa. Buljubašić.

Buljubašićeva druga i treća žena kažu također da im je Nerin puno draži otkada se vratio. “Ima odličan styling” kaže Amra.
Atrakcija je u gradu, i često s njim lovimo selfije i dobijamo puno lajkova od braće i sestara širom svijeta nadovezuje se Zulejha.

poskok.info