Published On: Sri, ožu. 29th, 2017

Borjana Krišto: Ne bojim se nikoga i imam mirnu savijest

“Imam potpuno mirnu savjest, ne bojim se nikoga, samo Boga dragog. Sve drugo što mediji rade, što stvaraju i konstruiraju događaje da bi nekoga napadali, politizirali i tako dalje, stvaraju društvo ljudi koji se odgajaju u mržnji, koji mrze i to ne možete vjerovati. Ali, ako to žele, Bože moj”, rekla je Borjana Krišto, zamjenica predsjedavajućeg Zastupničkog doma PSBiH i zamjenica predsjednika HDZ BiH Borjana Krišto, koja je u ponedjeljak napadnuta ispred obiteljske kuće u Livnu.

Krišto je navela da radi svoj posao savjesno, ali da su mediji stvorili takvu atmosferu.

“Apsolutno me nije strah. Strah je mene za sve druge. Nikad nisam polazila od sebe, polazim od odgovornosti u smislu posla koji radim. Gdje smo kao društvo došli? Ja znam kao politička osoba smetam ljudima upravo zato što sam ovakva i zato što radim? Sad ću još više i snažnije raditi ovako. Žao mi je na koji način se radi. Niko neće provjeriti šta je pozadina. Napravi se konstrukcija događaja koja nema nikakve veze”, poručila je Krišto u izjavi za N1.

Podsjetimo, iz MUP-a Hercegbosanske županije priopćeno je da su ponedjeljak u 17:25 sati djelatnici Policijske uprave Livno zaprimili dojavu da je oko 16:30 sati nepoznata osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u ul. Zgona (Livno), a koja je u vlasništvu Borjane Krište te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema njoj (koja se nalazila u dvorištu).

“Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i van dvorišta dva kamena, operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K. rođen 1991. godine u Livnu, te provedena u PP Livno, nakon čega je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti. Daljnji operativni rad je u tijeku”, stoji u priopćenju.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer