Published On: Ned, svi 8th, 2022

“Bori se za svoju zemlju” rekao je Plenković Zelenskom. Zamisli da mu je ovaj na to odgovorio: “Bio bi red da se i ti boriš za svoju”

Hrvatski premijer Andrej Plenković danas je doputovao u Kijev, gdje se susreo s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim.

Ured ukrajinskog predsjednika objavio je snimku susreta.

Na njoj se vidi kako se Plenković obraća Zelenskom s “Volodimire”, a ukrajinski predsjednik mu govori “Vrlo ste dobrodošli. Hvala vam što ste došli”.

“Hvala vam na svemu što činite”, govori potom Plenković Zelenskom, a ukrajinski predsjednik se još jednom zahvaljuje.

“Borite se za svoju zemlju”, rekao je nakon toga Plenković, a Zelenskij odgovara: “Uz vašu pomoć”.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
9 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivd

Bravo poskok!

putnik83

Zbog ovakvih je naš vanjski dug skoro pa isti onom Ruske Federacije.
Hrvatska je dužna 40 milijardi eura a Ruska Federacija nekih 58 milijardi.
S tim da Rusija ima 160 milijuna stanovnika i obuhvaća 1/3 svijetskog kopna,a Hrvatska 3.5 milijuna stanovnika i 57 tisuća km2.
Zbog ovakvih Hrvati plaćaju naftu 2 eura,uvoze 2 milijuna tona sirove nafte godišnje,a imaju poznate rezerve od 900 milijuna tona, što zadovoljava naše potrebe za idućih 450 godina.
Zbog ovakvih i ćaće mu Ive INA-a je za 30 srebrenjaka(6 milijuna eura) prešla u ruke Ugara.A sisačku rafineriju raskopali cigani i prodali u staro željezo.
Zbog ovakvih je litra jestivog ulja u Hrvatskoj 20 kuna,iako proizvodimo 3 puta više uljarica nego nam treba, s ovakvim ministarstvom poljoprivrede gdje ministica ne razlikuje kravu od teleta.
Zbog ovakvih kilogram bijelog kruha 15 kuna a kilogram pšenice 1 kunu.
Zbog ovakvih smo prodali banke,brodogradilišta,telekome,faramceutsku industriju,PIK-ove,osiguranja,JANAF,HT.
Zbog ovakvih njemačka lijeva vlada podržava političko Sarajevo dok samo Deutsche Telekom godišnje iznese neoporezivo milijardu eura na ime dobiti iz HT.
Zbog ovakvih smo narod u nestajanju.Zbog ovakvih nas više ima u Munchenu ili Čileu nego u središnjoj Bosni i Posavini zajedno.

putnik83

Od kad je ovaj oktrojiran za premijera a Hrvatska na prijevaran način ugurana u EU zemlju je napustilo više od milijun stanovnika.
Uglavnom mladih.
Bori se za svoju zemlju.

Gost

Hrvatska prima sezonske radnike iz BiH koji ovdje rade za 300 KM. A Bošnjaci tamo gdje su u većini Hrvatima ne daju posla. Prave im džamiju u Splitu. Šta će džamija u Splitu. Jeste li normalni! Ako hoće u katoličke zemlje, neka žive po pravilima istim po kojima živi kršćanin kad dođe u Teheran. Šire islam svuda po Europi, to im je misija. A u Sarajevu im bule ministrice.

zoro

HAHA, Bula ministrica. Bravo majstore. Teheran je civilizacija za ove dzamijske stakore.

Brcak 215

U Brckom ima katolicka crkva a ovdje katolika I nema

Kvico

Plenkovic je najbolji premijer u povjesti HR.Plenkovic je covik sa drzavnickim manirima i politicar umjerenih i realnih politika.

putnik83

Za njegova mandata imamo najveću inflaciju u povijesti.800 tisuća Hrvata je palo ispod praga siromaštva.2 milijuna Hrvata ne može uredno otplaćivat svoje kreditne obveze.800 tisuća mladih se iselilo.
Poljoprivredna proizvodnja se u odnosu na 2008. prepolovila,proizvodnja energenata pala je za 80%.
Izgubit ćemo monetrani suverenitet,kontrolu nad granicama i poljoprivrednim zemljištem.
Prvi put u postjugoslovenskoj povijesti ozakonjen je verbalni delikt u tzv.članku 94. kaznenon zakona RH.Imamo doslovno diktaturu!
Anderej Plenković nije ništa drugo do dio glocističke zavjere,nastavljač anacionalne politike ćaće Ive,SKOJ-evke Jace,trilateralne Kolinde i sličnih.
To je Zoki najbolje sažeo u onoj “prištabna UDB-a”. Ćao.

Kvico

Zoki njemu ko premijer ne moze cipele podvezat zato i pravi ovaj nikom potreban teatar