Published On: Thu, Aug 27th, 2020

BOLAN GUBITAK ZA NJEMAČKU: Zatvoreno Veleposlanstvo BiH u Berlinu

Veleposlanstvo BiH u SR Njemačkoj u Berlinu zatvoreno do kraja mjeseca u cilju od preventivne zaštite građana i osoblja Ambasade od potencijalnog širenja zaraze virusom COVID-19, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Obavještavaju se korisnici konzularnih usluga veleposlanstva BiH u Berlinu, da u vremenu od 25.08. do 31.08.2020. godine, zbog vanrednih okolnosti i mjera ustanovljenih u cilju preventivne zaštite građana i osoblja veleposlanstva, od potencijalnog širenja zaraze virusom COVID-19, velepolsanstvo BiH u Berlinu neće obavljati rad sa strankama, priopćeno je iz Veleposlanstva BiH.

Ostvarivanje kontakta s osobljem veleposlanstva će u gore navedenom razdoblju biti moguće isključivo putem dežurnog telefona za hitne i vanredne situacije, koji glasi: +49 17 869 499 37.

Uz izraze zahvalnosti za svu do sada iskazanu spremnost na suradnju u borbi protiv širenja aktualne pandemije, molimo za vaše razumijevanje, stoji u priopćenju na internetskim strabnicama veleposlanstva BiH u Berlinu.

Kako neslužbeno saznaje Berlinskimagazin.com, do zatvaranja veleposlanstva BiH u Berlinu, došlo je iz preventivnih mjera a sumnja se na ulazak osobe ili više osoba koje su bile u kontaktima s zaraženim ili same zaražene virusom COVID-19, u prostorije veleposlnastva BiH u SR Njemačkoj u Berlinu.

Veleposlanstvo BiH u SR Njemačkoj nalazi se u Berlinu na adresi: Ibsenstraße 14, 10439 Berlin./HMS/