Published On: Sub, ruj 16th, 2017

BIZARNO! Vojislav Šešelj ulazi u srpski reality, dobio 100.000 eura za ulogu haaškog suca

Lider srpskih radikala Vojislav Šešelj, koji je u rujnu 2014. pušten iz haaškog zatvora gdje mu se sudilo radi teškog zdravstvenog stanja, ulazi u Pinkov reality show Zadruga!

Kako navodi Informer, citirajući Šešelja, isplaćeno mu je 100 tisuća eura. Da skandal bude veći, Šešelj koji je odgovoran za brojne krvave zločine devedesetih, dobio je 100 tisuća eura kako bi u Zadruzi glumatao suca Međunarodnog suda u Haagu. Šešelj će “suditi” u procesima koji će početi sutra i trajati do nedjelje ujutro.

– Željko Mitrović (vlasnik TV Pink, op.a.) je ispunio ono što je obećao. Isplatio mi je za početak 100.000 eura da uđem u Zadrugu. Tamo ću imati ulogu ‘haškog suca’, a koliko znam, već su mi spremili i odoru… Sudit ću bolje nego što to rade  u Scheveningenu. Dokazat ću svima da sam bolji pravnik od njih! – izjavio je Šešelj za Informer.

Analitičari tvrde kako je ovo prilika za medijsko “uskrsnuće” s obzirom da se Šešelj dugo nije pojavljivao na televiziji, a to mu je očito i cilj. Šešelj je, osim po ratnim zločinima, poznat po brojnim provokacijama, a svojedobno je prostački vrijeđao i hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, poručivši joj da se “spremi, spremi” jer joj dolazi u posjet, podsjeća 100posto.