Published On: Sri, pro 9th, 2020

Bivši šef izraelske svemirske sigurnosti: Izvanzemaljci postoje, Trump zna za njih

BIVŠI šef izraelske svemirske sigurnosti Haim Eshed tvrdi da izvanzemaljci postoje te da su predstavnici “galaktičke federacije”, kako je on naziva, čak već stupili u kontakt s čovječanstvom.

“Neidentificirani leteći objekti su tražili da ne objavljujemo da su tu, čovječanstvo još nije spremno”, rekao je Eshed u intervjuu za list Yediot Aharonot.

“Postoji sporazum američke vlade i izvanzemaljaca. Oni su potpisali ugovor s nama da ovdje rade eksperimente”, tvrdi ovaj profesor i umirovljeni general. Eshed tvrdi i da “na Marsu postoje podzemne baze u kojima surađuju predstavnici izvanzemaljaca i američki astronauti”.

Kaže i da Donald Trump zna za postojanje izvanzemaljskog života te da je tu informaciju skoro i otkrio, no da su ga uspjeli odvratiti od toga kako ne bi nastala masovna histerija.

“Oni su do danas čekali da se čovječanstvo razvije i dosegne fazu u kojoj ćemo općenito razumjeti što su svemir i svemirski brodovi”, tvrdi Eshed.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iz Bijele kuće su odbili komentirati njegove tvrdnje, piše NBC News, a glasnogovornik NASA-e rekao je da je jedan od ključnih ciljeva te agencije potraga za izvanzemaljskim životom, no da ga još nisu pronašli.

“Iako još nismo pronašli znakove izvanzemaljskog života, NASA istražuje Sunčev sustav i šire kako bi pronašla odgovore na temeljna pitanja, uključujući i to jesmo li sami u svemiru”, rekao je za NBC.

Eshed je svoje tvrdnje iznio i u knjizi Svemir izvan horizonta – razgovori s profesorom Haimom Eshedom autorice Hagar Yanai.