Published On: Uto, tra 9th, 2013

BIJEDAN NASTUP VRLIH RVACKIH MUŽEVA "DESNICE": Tomac i Lošo na noge Budimiru, Milanović u Međugorju

Posljednja dva dana trebala bi biti indikativna svakom Hrvatu u BIH. Prije dva dana u hotelu Brotonjo, sastali su se bivši oficir JNA Davor Domazet Lošo,bivši podoficir JNA Živko Budimir i bivši član CKSKJ Zdravko Tomac. Lošo i Tomac su navodni integriše. Hrvati s licencom. Oni su Domobranski Zdrug. UberHrvatoidna udruga. Njima je Hrvat drag ma gdje bio. I vole oni Hrvate. Posebno one koji puno ne pitaju nego ih vole slušati. I dati im koju dnevnicu. Lošo , Tomac i nekakav lik iz nekakvog Zavjeta došli su u Hercegovinu plašiti Hrvate ćirilicom.
Al eto baš u Hercegovini, vrli HDZ-ovac Mikulić podigao aleju Ćirilice. Šteta što skup nije bio na Kočerinu. Elem, zapitajmo se koji je red veličine problem ćirilice u Hrvatskoj u odnosu na problem potpunog brisanja ljudskih i političkih prava Hrvatima u BIH? Lošo i Tomac nisu Perecima radili tribine o pravima Hrvata u BIH i hrvatskom pitanju u ovoj zemlji. Lijeno im bilo. Jer nitko to ne plaća.
Ali imaju energije doći među BH Hrvate zamarati ih perecijskom  stvarnošću. Naime to se plaća.  Jer jebo nas u BIH. Jebo majorizaciju. Jebo nametanje, preglasavanje, pobijene povratnike, zataškane slučajeve ubojstva Leutara, Šantića i povratničkih obitelji. Jebo činjenicu što je Budimir eksponent bošnjačke majorizacije, ako plaća večeru i dnevnicu šta ima veze doć i kakit HercegBosancima kako je ćirilična tabla na hrvatskoj zemlji nova agresija na Hrvatsku i kako Treći treba zanemariti. I kako domovina ponovno zove. I kako HercegBosanci ponovno trebaju biti spremni zagnjojiti perecijske njive i odreći se svoje političke artikulacije u korist više ideje, naše mile Perecije. Jer eto tamo u Pereciji  postoje unutarnji neprijatelji koji  joj rade o glavi, i majku im četničku, zabijaju table na ćirilici.
Bez obzira , što je traženjem međunarodnog priznanja, i ulaskom u Vijeće Europe, kao i u UN, u čemu je sudjelovao i Tomac kao član Vlade naiconalnog jedinstva, RH zajamčila provedbu manjinskih prava, i provođenje međunarodnih demokratskih standarda, kao što su prava i nacionalnih manjina, Tomac tvrdi da je provođenje takvih standarda unutarnja agresija koju provode izdajnici hrvatskog naroda, i da zato treba Oluja2.
Iako je baš on bio taj koji je skupa sa Vladom nacionalnog jedinstva prilikom ulaska RH u Vijeće Europe zajamčio provedbu manjinskih prava na teritoriju RH. Dakle i prava srpske manjinske zajednice da kao svaka manjinska zajednica u Europi u selima, zaseocima i čaršijama u kojima živi u znatnijem broju ima i pravo na komad metalne tablice sa ćiriličnim natpisom.
I sve to mrtav hladan  ispriča Zdravkec pred Živkecom, čovjekom koji doista jeste matematičko dokazivi izdajnik vlastitog naroda, i lik kojem većinska dvotrećinska volja njegovog “milog” hrvatskognaroda ne predstavlja nikakav imperativ u životu. Govoreći o unutarnjim izdajnicima Tomac se ustaje i javno ispričava Budimiru, notornom unutarnjem izdajniku Hrvata u BIH, ponavljajući kako je on doživio još jedno prosvjetljenje u svom životu i kako je sada protiv Trećeg. Očekujmo ga stoga od sada kao redovnog gosta na svih 5 kanala na bošnjačkom jeziku u BIH. I niti na jednom hrvatskom. Kojeg nema. Čim bošnjački mediji skuže novog Banca u Hrvata.
Lošo je dakle prvi iznio teoriju zašto  ne Trećem entitetu. Na što je Tomac uzeo mikrofon i ponovio da i on kaže ne trećem entitetu ako to kaže Lošo. Onda je Tomac dodao da on ima potrebu ispričati se Živku Budimiru. Onda je Živko Budimir uzeo mikrofon i rekao da on ima potrebu zahvaliti se Zdravku Tomcu.
Razdragane borce protiv Trećeg entiteta s puno potreba,  pozdravilo je okupljeno mnoštvo. Nešto mladeži HKDU-a, Pepijevi berači višnje maraske, koji su u HKDU ušli punog srca, sve dok onaj grozni šef Razvojne banke Džaferović, jebo mater svoju, nije zaustavio tranšu od par milijuna maraka na Pepijev račun, mladež koja je trenutno na proračunskoj sisi Živka B. točnije proračuna koji Živko B. krmči nakon što je vlastitom narodu uzurpirao poziciju  predsjednika Federacije iz koje blokira uspostavu legalne vlasti u FBIH. Mladeži HKDU-a Ćitluk, Pepijevcima, ne smeta ta činjenica. Oni toliko vole svoj narod da ih boli neka stvar za njim. Bitno je da višnje rastu.
Nešto branitelja koji su silom prilika morali biti tamo budući da ih Živko hrani nadom kako će im spasiti mirovine također su morali pljeskati, jer ne budu li možda Živko neće spasiti mirovine od Heleza. Samo nitko da kaže otkud Heleza u vladi i kako to da ga je imenovao upravo Živko? I da Heleza uopće ne bi bilo, barem ne u ovom izdanju da Budimir nije pristao biti marioneta bošnjačke politike.
A onda je gazda hotela iznio mezu, vino, i rahat lokuma, pa se jelo, pilo i slavilo novo poglavlje hrvatske nacionalne ideje do kasno u noć.  Poglavlje borbe protiv ćirilice, što nije ništa drugo nego nova grozna velikosrpska agresija na Pereciju. Poglavlje u kojem niti Tomca integralistu niti Lošu strategistu ne zanima trebaju li Hrvati Vojvodine , Boke i Srijema imati natpise na latinici u svojim mjestima, niti to kako će se posljedice  njihovog protestiranja protiv manjinskih prava po Hrvatskoj reflektirati na život Hrvata u BIH i Srbiji , poglavlje u kojem se usred Hercegovine kao i 1994-e pred Washington Hrvatima u BIH poručuje ponovno:
Odrecite se svoje nacionalne ideje poradi viših interesa matice. Jebo vaša nacionalna i narodna prava u BIH, kad  nama malim sjebanim Perecima koji se ne znaju ponašati kao pobjednici niti pojma imaju da su rat dobili ovdje u Pereciji prijete ćiriličnim tablama!
Niti Tomac niti Lošo ne kapiraju da bi Hrvati u BIH, podržavanjem zabrane ćirilice sprskoj manjini u Pereciji sami sebi skočili u usta. S jedne strane bi podržali kršenje građanskih prava u RH dok istovremeno traže za sebe osnovna ljudska prava u BIH, koja im kao konstitutivnom narodu pripadaju. Ili pak kapiraju ali nas smatraju dovoljno glupima da to primjetimo.
Zaključeno je tako  kako Treći entitet nije u interesu Hrvata jer ga žele Britanci i Srbi, a ako oni nešto žele, Hrvati, prema lošizmu, to ne smiju željeti jer je to sigurno nekakava opaka urota. Dakle lošisti smatraju da se Hrvati u BIH nikada ni u kojem slučaju ne smiju ponašati lucidno, nego prema Pavlovljevom uvjetovanom refleksu. Hrvati u BIH su za graničarskog refleksa, ne za sustavne politike. Pogotovo ne vlastite. Stvaranjem Trećeg zacementirala bi se srpska država u BIH. Viši cilj Matice je gašenje srpske države u BIH. Po cijenu nestanka i zadnjeg BH Hrvata. Zato je bošnjačka majorizacija nad BH Hrvatima sekundarno pitanje. Šta je bomba u glavi Joze Leutara u odnosu na bol perecijskog građanina kad ugleda ćiriličnu tablu ili doživi stres prilikom ulaska u Bosansku Gradišku? Ništa!
Pričao je Lošo i u unutarnjim neprijateljima hrvatskog naroda, o ljudima koji se prodaju stranim agenturama. Zanimljivo za to vrijeme Živko je šutio. A Lošo nije ni svjestan što je Živko toliko šutio.
Na kraju je i Bošiljko Mišetić pozdravio cjenjeni skup i kazao da on to podržava. Eto dobili smo još jednog borca protiv Trećeg. Gospon Bošiljka. Koji je isto tako do jučer podržavao Treći. A sada više neće. Osokoljen Lošinom strategijom. Strategijom koja nije ništa drugo nego zgodno osmišljeni stand up, retroaktivnog tumačenja stvarnosti.
Elem, za to vrijeme izrod hrvatstva, mason, ubojica i zlostavljač žena, jugoorijunaš koji fura pedofiliju, i šta li već sve ne, g. Zoran Milanović obilazi Međugorje, Stolac, Ratka Perića, susreće se sa hb gospodarstvenicima, ignorira Budimira, ignorira Lagumdžiju, Komšića  i šalje jasnu poruku tko je tko u ovoj zemlji, ponavljajući da je BIH  prije svega , zemlja triju nacija i da nacionalno pitanje u BIH nije rješeno, pozivajući na održivu BIH, kao zemlju koja ide uz RH u Europu, koja rješava svoje nacionalno pitanje i stvara dobre veze sa susjedima.
Dok to govori izdajnik i jugoorijunaš Milanović, grupica čitlučkih debila, samoprozvanih Hrvatina,  za malo ćevapa, i dva polupansiona u hotelu Brotnjo, istovremeno plješće borbi protiv Trećeg, Memoranduma 2, neosrspke agresije, pjeneći se na lošizam i tomacizam, ideologoije dvaju opsjenara koje više ni u Pereciji malo tko shvaća ozbiljno i čiju slavu i popularnost u opadanju, koja prolazi još samo po patetičnim okrajcima provincijalnog hrvatstva, jedan papak poput Budimira kupi za sitnu lovu.  Onu istu lovu koju je stekao kao nagradu za izdaju vlastitog naroda. Još ima obraza ustati i reći kako je svjestan da je nelegalan, (iako je do jučer tvrdio suprotno) ali da je on odlčio igrati na sve i ništa i spasiti vlastiti narod. Valjda od samog sebe.
Za one koji ne poznaju dublje teoriju zavjere g. Loše, dovoljno je samo reći kako je dotični nakon dva sata teorije zavjere na svom nedavnom predavanju u Sheratonu na kraju famoznog predavanja donio još famozniji zaključak kako će zapravo Islam spasiti svijet od američke pošasti. Kako ga je Islam spasio to najbolje znaju ono ljudi iz WTC-a. Šteta što Patrick Moon nije bio u Čitluku. Da se i sam uvjeri što to financira ugledni gost američkih doručaka đeneralisimus Žifko. Onih istih doručaka za koje opet Lošo tvrdi da ih priređuje masonski lobi. Šteta što i onaj Moonov pizdek Valentin Inzko nije bio u Čitluku, da se sam uvjeri kako njegov milljenik Žifko ustaje protiv prava manjinske zajednice na dvojezične table, budući da je Inzko u Koruškoj Tablaman, čovjek koji je političku karijeru izgradio na borbi slovenske zajednice u Austriji na pravo na dvojezični komad metala.
Uglavnom Lošo i Tomac su zaradili u Budimira dnevnicu. Budimir je, nakon što ih je kupio,  u Saraj pobjegao u novom luksuznom Hyundaiu koji je plaćen novcem poreznih obveznika, dakle  i   hrvatskim parama u BIH, premda još uvijek natječaj za kupovinu nije niti objavljen. U Saraj je jurio jer je morao dati iskaz SIPI, o tome kako je vršio pritisak na direktora Razvojne banke Džaferovića da Pepiju uplati par milijunčića.
Branitelji su otišli punog želudca i crvenih dlanova od pljeskanja kućama, u nadi da će im Žifko spasiti mirovine. Ko je tada mislio da se ljudi bore za Živkove mirovine. Većina je vjerovala da se bore za slobodu vlastitog naroda.
A mladež HKDU-a otišla je u Pepijev voćnjak navlačiti kožicu i  pjevati uskršnje,  čekajući dolazak nade i  trenutak kada će onaj zločesti direktor Razvojne banke uništiti snimku na kojoj mu Budimir traži pare i konačno  otčepiti te poticaje za našu i vašu katoličku, hrvatsku, čitlučku višnju. Mara(k)sku.
 
nzirdum l poskok.info