Published On: Pet, srp 20th, 2018

BISTE LI JE PREPOZNALI? Najpoznatija hrvatska navijačica riješila se zaštitnog znaka i osvanula u pravom ljetnom izdanju

Ako je tko hrvatske kvadratiće učinio svojim zaštitnim znakom, to je ove sezone zasigurno Ivana Knoll. Djevojka koja je svojom pojavom osvojila svjetske i domaće medije, od prvog pojavljivanja na tribinama u Nižnjemu Novgorodu drži se toga looka, bez iznimke.

Kad nije bila u dresu, nosila je topiće prepoznatljivog uzorka, a bodrila je ‘vatrene’ u Rusiji kao da joj je to glavna zadaća. No Svjetsko nogometno prvenstvo je iza nas, pa je i Ivana potražila neka druga modna rješenja, piše Slobodna Dalmacija.

‘Ljepotica naša vatrena’, komentirali su obožavatelji njenu posljednju objavu koja je, odsutstvu kvadratića unatoč, izazvala pomamu na društvenim mrežama.

U neprepoznatljivom izdanju, ljetnoj haljinici i sunčanim naočalama, Ivana je pozirala i oduševila sve svojim modnim izričajem koji konačno nema veze s navijanjem.

‘Cura koja je pokorila svijet’, ‘Jedna i jedina’, ‘Savršen stil’, šalju joj pozdrave u Rusiju gdje Ivana još uvijek ljetuje.

Predsjednica i ja navijamo 🇭🇷🏆❤️💪🏻

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on