Published On: Ned, lip 19th, 2022

Domorodačko BIH stanovništvo je naviklo na britanska orgijanja po našim ženama, životima, ustavima. Čemu sad te nagle “časti i ugledi”?

Jablaničani se i danas sa sjetom sjećaju Paddya i engleske bogate raje i njihovih upitno punoljetnih curica u onoj vikendici na Boračkom ili Jablaničkom jezeru, đavo će ga znati, gdje su ih usluživali šampanjcem i janjetinom gotovo svakog “radnog  vikenda”. Al nećemo u detalje. Gospođa Ashdown zaslužuje mirno uživanje u muževljeboj mirovini. Mukom zarađenoj. Uz duboke uzdahe do u sitne radne sahate po Južnim Bosanama. A i Sjevernim Hercegovinama.

Mostarci  još uvijek plaćaju troškove skriboorgijanja Paddy Ashdowna, Britanca, perverznjaka, satira,  njegov perverzni  golden shower po Statutu Grada Mostara. Skupo su Hercegovinu koštale te orgije. I ta perverzna britanska svita.

Podijeljeni Grad se iznova podijelio, iznova zapustio, perverzija mržnje nakon perverzije ratnog razaranja bila je mostarski usud punih 12 godina sve dok to nije zaustavio Ustavni sud. Ali avaj. OHR opet nije učinio ništa i i dalje je puštao da grad trune. Jer presuda nije išla u korist omiljene nacije. Baš kao i u slučaju presude Ljubić. Koju perverznjaci , sada pod njemačkom upravom ponovno ignoriraju.

Urbana obnova u Mostaru nije nabavljana punih  12 godina, asfalt je počeo smrditi od starosti,  a sve dok su te orgije bile na snazi u Mostaru su jačale radikalne skupine. Baš kao da je Paddy htio balkanski Belfast napraviti tu za sebe, u blizini dok je tu. Da s Jablaničkog, dok ševi mlade patriotice, promatra zaraćene skupine.

12 godina odgodio je svojim orgijama normalizaciju Mostara. Koji je i danas grad slučaj u BIH pošto se nije sređivao i suočavao sa svojim prošlostima dok drugi gradovi jesu. Pa su njegove prošlosti izbile na površinu. I akteri u tom gradu su ljudi koji su davni trebali biti poslani u kanister prošlosti. Istočnom stranom upravlja Safet. Kojem sud za ratne zločine nikada nije pokucao na vrata. A ni odjeli sudova koji se bave korupcijom. Tamo operira i nekakva džihad štrumfeta, Štefava se zove.  Žena čiji je muž bio u HOS-u u doba rušenja Saborne Crkve i osnivanja konc logora za Srbe. A kum joj vjenčani bijaše silovatelj i koljač u tom logoru. O njima dvojici je snimila film i predstavila ih kao antifašiste. Te to poslala u Bundestag. A ovi perverznjaci taj film, s ratnim zločincem u glavnoj ulozi prihvatiše kao nešto vauuu, i ženu, lažljivicu prikazaše kao Shindlericu. Nisu imali razloga sumnjati, ta ovogodišnji dobitnik HND za novinarstvo, Ustaša Boris Dežulović cijeli propagandni film prihvatio je kao istinu i za male pare to bjesomučno reklamirao. Ustaša je čak napadao svakog Hrvata iz Hercegovine koji se usudio reći da se u filmu nalazi ratni zločinac. Šef HND-a je Hrvoje Zovko, egomanijak kojem također ništa ne znači što je Dežulović Boris po Hercegovini reklamirao ustaški film. No kako je RH odavno postala ustaška banana država šta fali da Ustaša Zovko dodijeli nagradu Ustaši Dežuloviću. Nadamo se da je i Miro Hrstić bio na dodjeli nagrade.

Vratimo se na Mostar. To  je danas jako važan grad, jer je  safavi Oručević, potomak starog katoličkog plemena Oreči, iz Posušja,  upravo zahvaljujući Paddyu tu sagradio ogromnu Tvornicu Mržnje, čije proizvode svakog dana dostavlja u sve dijelove Prostora Džihada. Kako bi i oni muslimani koji ne mrze Hrvate, ili s njima imaju pozitivna ratna iskustva, iste te Hrvate lakše mogli mrziti. Recimo Bišćani, Jajčani.

Ne mrze oni Hrvate zbog Bihaća ili Jajaca. Ta duguju puno HV-u i HVO-u , to su jedini gradovi u povijesti svijeta koje je kršćanski vojnik oslobodio i poklonio ih muslimanskom stanovništvu.

Nego ih mrze zbog onog što im jutri, uz kruh i mlijeko , dostavi naš Safet. Mimar mržnje i ujedno diler nagrade “Mimar mira”. Kako je taj lik samo moćan zajebant.

S jedne strane Avenije Mostarske tako se danas dreči skupina koja najavljuje vrijeme begova i kmetova te maltu na Žovnici. GraDŽani su kažu,  al se furaju na feudalne osmanske filmove, građani su al četri puta klanjaju, građani su al su im Bin Ladeni heroji i idoli.

A  s druge strane opet neki mračni likovi, koji veličaju agresora na Hrvatsku i BIH, Hitlera,najveće smeće koje je  ovuda ikada protutnjalo svojom vojskom. Sljedbenik El Fatiha i prethodnik Inzka i Schmidta.

I ti i takvi radikalni debili, krepili, djeca očeva koje su očevi odgojili da nikad ništa slučajno ne pročitaju, koji su se potom nekako  uvukli u pravo na kretanje po ulicama,  po noći šaraju  kukasti križ, no po danu postaju tako plašljivi metronacisti da se stide priznati što su činili po noći.

Ili pak jedni drugima podmeću. Pa ovi istočne šaraju grafite po zapadnoj, sruše Partizu i do 6 ujutro spreme Markovini i Safetu slike. Tako da bošnjački portali uvijek imaju eksluzivu što su to Ustaše uradile sinoć. Jeste li primjetili da uvijek Bošnjaci prvi znaju što je bilo sinoć u Partizanskom? I kako to? Kako baš uvijek u 6 ujutro portal iz Sarajeva zna što se dogodilo na Partizanskom a to ne zna recimo Bljesak ili Večernji list?

No ovi mostarski huligani, Safetovi garibi, za razliku od Ashdowna se stide svojih orgija. Ovaj pervertit, nakon što je u Jablanici snimljem spuštenih gaća kako naganja neku maloljetnicu da klekne, spoji se na njega i pojača mu doživljaj zvijezda nad jablaničkim nebom i dalje je ostao prpošan jalan i zao. I nastavio s javnom tiranijom.

Cijeli film je snimljen. No Osmice tog vremena su obećale da će snimka ostati tajna a Paddy je obećao da će biti koperativniji nego prije.  A ono što je uslijedilo nakon tog pornića, e to je već bio pornić svih pornića, na koji nit Severina ne bi imala što dodati i oduzeti. Totalno viši stupanj orgija koje su Nebošnjaci širom BIH, Hrvati i Srbi, nakon jablaničkog castinga, tek osjetili na svojoj koži. Nakon što je Lord Paddy Pantsdown postao SDA-ov Paddy Ucijenjeni. A Osmice svršavale od dobro obavljenog posla iste te ucjene.

I britanski Vance Owenov plan bile su moćne orgije. Neki tvrde da je posljedica tog plana upravo bošnjačkohrvatski jednogodišnji rat na prostoru nekih 9 općina. I da je sve smišljeno u srpskoj kuhinji. No nije istina. Cilj je bio prodaja oružja preko UK linije. I kasapljenje do točke usijanja kad je i unos od prodaje oružja postao premalen za troškove koje bi Europa pretrpjela nastavkom rada.

Bože dragi kako se tada orgijalo. Tu 1993-u godinu. Djecu kolju neki monstrumi u Ahmićima, nekakvi hrvatski okoti, Maturice i Apostoli, kojima su agenture usule tko znaš to sve ne u piće, a da se ne lažemo, toj stoci i nije trebalo puno usipati da  tromjesječnu bebu ti “vitezovi smrti” bace u vatru, malo dalje nekakvi arapi granatom gađaju djecu na vrtuljcima, malo dalje cijelo selo se razapinje na križeve, siluju Mladenkinu mamu a potom Mladenku ubijaju i njenog psa. I mačku. I sve potom pluta po Neretvi.

Stari Engleski lordovi vjerojatno su svršavali od delirija. Perverznjaci su bolan to. Pali njih to upravljanje domorodačkim sudbinama u tek prisvojenim kolonijama. Pali ih i palilo ih je uživo gledati u Bosni ono isto što su im pradjedovi uživo gledali desetljećima ranije u svojom starim kolonijama. U Indiji, Nepalu, Africi. Nema gdje ta rasa engleska zla nije posijala.

Tisuće mrtvih, protjeranih devedeset i treće. I zauvijek razdvojena dva bratska slavenska naroda. Bošnjaci i Hrvati.

Baš kao što sad zauvijek razdvajaju Ukrajince od Rusa. Šire imperiju Habsburškog carstva širenjem kaos. Potom obećavaju Ukrajincima rahat i blagostanje. Dok Ukrajinci ginu masovno im ganbangaju kćerke širom engleskih i habsburških dvoraca. Perverznjaci stari. Koji su izgubili monarhije al su na njihovim zgarištima načinili mnogo moćnije utvrde. Ideološke monarhije. Plutajuće. Nevidljive. Koje ne možeš uništiti. A adresu monarha nikada nećeš naći. Iz javnog djelovanje prešli su u doktrinu tajnih društava, jako moćnih loža. Ali dovoljno jakih za kontrolu svijeta. Nadzor slavenskih orgazama. UK lože kuju planove. Bečke lože se s s njima slažu. Stara dobra UK-AU strategija i danas upravlja glupavim plemenima Balkana.  Bijelim robljem.

Strogo paze da se ne pomirimo. Svakog tko kaže da Rusi i Ukrajinci jesu uvučeni u bratoubilački rat preziru. Javno canceliraju. Najveći strah na Balkanu im je da se ne osnuje  zajednička slavenska  antibečka fronta. Da se konačno ti napaćeni Slaveni osvete za stoljeća zla koja im je Beč činio i čini.

Vraćamo se na Vance Owenovu 1993. Smišljenu na britanskim orgijama.

Bošnjačke izbjeglice u Makarskoj s kojima smo razgovarali i danas se sjećaju tih najgorih dana UZP-a 1993.  I njihovih bolnih smještaja po mrskoj im dalmatinskoj obali. Nije se rugati. Nije im bilo lako. Imaš recimo 18 godina i vojno si sposoban i svaki dan slušaš o novim čudima pobjede a tebi puca pogled na more, valove, čamčiće. Takvi su danas najgrlatiji o zlu HVO-a i Hrvata.

I odlazeći UK ambasador u BIH , Matt Field, dokazao se u orgijama. Prije podne bi se zalagao za borbu protiv korupcije i slobodu govora a poslije podne bi sve to gušio. Kad ne bi trčao maratone  trčao bi podržati korumpirane Komšićeve kadrovuše u diplomaciji koje su se krivotvorenjem dokumenata domogle funkcije ukazom Nametnutog. Gušeći pri tome slobodu govora onih BH građana koji su ukazivali na to. Prijeteći im tužbama.

Matt je volio žene.  Baš je volio žene. A naročito je volio udrugu BH Žene. I javno ju slavio te podupro   cenzuriranu  knjigu tih Mladih muslimanki. Slaveći tako javno cenzuru, gušenje slobode. Uz korupciju ranije opisanu.

Bez obzira što mu je dostavljena informacija da su mlade muslimanske dženderuše,okupljene oko Amile Hrustić, dženderuše,  koja vodi tu udrugu, kao po šerijatu, iz monografije o najvećimBH ženama, namjerno izbrisale ime najveće žene naših prostora. Samo zato jer je bila ustanica protiv Osmanlija. Džaba što je ta Heroina BIH,  konja pobune zajašila, što je cijele naroe u slobodu iz zemlje ropstva povela.,  džaba što je bila iz Garibaldijeve komune, izuzetno školovana za svoje vrijeme, džaba što ima životopis od kojeg ti se krv sledi šta je bolan ona za NGO Mlade Hrustićeve? Nitko i ništa.

A bila je Nizozemka rođena u Džakarti , došla u BIH iz čiesto plemenite ideje, da narod poduči slobodi i ustancima. Džaba sve. Ime Žane Merkus nije moglo proći cenzuru Mladih Muslimanki Matt Fielda. Osmanska i bečka sablja nisu Žani Merkus  mogli ništa a pero Amile Hrustić i cenzura Matt Fielda ubilo ju je. Koje li perverzije. Koje li orgije nad mrtvih herojskim životom velike Merkusove. Ako tome još dodamo da je u tome svemu sudjelovao i nizozemski ambasador u BIH bez iti jednog pisma prosvjeda, da zašto se njeno ime izostavlja iz popisa najvećih žena BIH povijesti., Bože dragi koje li perverzije.

A ubijena je nakon smrti, prije nego je silovana, samo, i samo  zato što je digla naše pradjedove na ustanak i protjerala Osmanlije iz Hercegovine.

I sutra će te dženderuše po Parizima i po Berlinima, u sobama koje će platiti Zapadni NGO fondovi, brbljati kako su one sekularne, moderne i odvažne bolan  ko postmoderna na NATO grafitima u Prištini, i kako one nisu ko ostale glupe Bošnjakinje i Bosanke i Hercegovke i  da je njima samo do tog da Bosna postane normalna i građanska. I dok to budu srale, moderne jahačice džihad fondova,  kosti Žane Merkus, probadat će im želudac. Mrtvu našu heroinu, vještice su skuhale i pojele.

Zamislimo da tako nešto Matt Field uradi kao ambasador u Francuskoj? Podrži tiskanje monografije “Najveće francuske žene povijesti” iako zna da je iz knjige izbrisano ime Ivane Orleanske’? Koliko dana nakon tog bi proveo još kao ambasador u Francuskoj? I s kakvim otpusnim pismom bi ga Macron protjerao iz Francuske?

Tu je Dodik zakazao, njegove službe nisu mu pojasnile da UK ambasador , ambasador zemlje koja mu da je dala sankcije, podržava cenzuru nad imenom žene koja je inspirirala najvećee sinove Hercegove, najvećeg  Srbina našeg vremena, i najvećeg Hercegovca, Mihajla  plemenitog Ljubibratića, te njegovog brata u ustanku Don Ivana Musića, obojicu koji bijašu zaljubljeni u Žaninu slobodarsku erudiciju  i hrabrost,  inspirirani njenim protestantskim duhom da podignu zajednički ustanak protiv osmanskog agresora. Prvi zajednički srpskohrvatski i prvi uspješan. Idućeg i nije trebalo biti. Jer  zauvijek tom osmanskom zlu, hrvatsko srpska sablja slomi kičmu, uvuče u svoj boj i Srbe preko Drine, i Bugare i Grke i Ruse i  slomi  Osmansko zlo pred samim vratima Istanbula. U San Stefanu.

Da bi sve to potom poništili “visoki predstavnici tog vremena” Austrija i UK. Koji vratiše poraženu Tursku u igru Berlinskim kongresom i anektiraše BIH. No nikada više Turska u BIH nije imala pravo da nas tretira kao životinje i ubija u prolazu. Čisto iz ćeifa.

Ovo je samo kratki prikaz britanskog orgijanja na našim prostorima, koje su činili naravno u ime Engleza. Da su poslani UK-ovci u našu zemlju bili Irci ili Škoti, oni se tako sigurno ne bi ponašali. Zato su svi koji su tu bili poslani morali biti zakleti UK unitaristi. Oni kojima se diže kosa na glavi na spomen Sinn Feina ili škotskog referenduma o neovisnosti.

Zašto ovo pišemo?

Zato jer novi zapovjednik britanskih oružanih snaga general Patrick Sanders otkazao je prekjučer slanje padobranskog bataljuna u BiH  nakon što je u objavljena ‘korozivna i štetna’ snimka na kojoj su navodno padobranci koji orgijaju u vojnoj bazi, piše Sky News.

U BiH  u rujnu je naime trebalo otputovati oko 300 pripadnika britanske vojske. Nešto na Prostor Džihada nešto u Džihad State – Kosovo. Osam padobranaca stavljeno je pod policijsku istragu nakon što su snimljeni u orgijama s jednom ženom. Neš ti orgija, rekli bi konobari iz Jablanice. Mi znamo što su orgije! Mi svojim očima gledali Allaha nam!

Deseci drugih vojnika je gledalo, a neki su ih i bodrili, kaže se u priopćenju. Prema Kraljevskoj vojnoj policiji, žena je bila civil koji je navodno prokrijumčarena u bazu oko 30 puta u proteklih pet mjeseci.

Sir Patrick je u svom pismu, do kojeg je došao Daily Telegraph, napisao da je utvrđeno da je navodno ponašanje u videu bilo sporazumno te da je Kraljevska vojna policija utvrdila da nije počinjen zločin. Ipak, naglasio je da je takvo ponašanje ‘neprihvatljivo, korozivno i štetno za ugled vojske, a može se protumačiti i kao ponižavanje žena’.

Sir Patrick očito ne poznaje koliki je nizak ugled UK-a u BIH, naročito u škotskom entitetu (RS) ili na području BH Ulstera (Hrvatske federalne jedinice u FBIH) i da bi povremeno ugošćavanje noćnih dama u britanski kamp za BIH građane bilo nešto posve normalno i poželjno. Čak i ćudoredno. A vjerujemo da bi Fra Majdandžić osobno došao i blagoslovio početak svake takve orgije. Pod uvjetom da ga se počasti kakvim gizdavijim primjerkom.Možda bi i Puljić došao, ta u mirovini je i voli on domjenke i tucanja.

Mi bi to, dragi Britosi, Allaha nam, i Boga nam, skroz posve normalno prihvatili.

Samo da ne pucate više po nama , našim ustavima, da ne podržavate korupciju, cenzuru, da nam ne upadate tenkovima po kućama, da poništite one amandmane kojima ste direktno zadrli u Ustav koji niste smjeli dirati. I da nam , ako ništa, onda barem ne gušite slobodu govora.

Ovo zvuči kao molitva ali nije.

Ovo shvatite kao prijetnju. Idući takav upad, iduće bilo kakvo kršenje našeg dostojanstva netko vaš će platiti glavom. Dva put pročitajte ovu prijetnju. Ona je jasna i nedvosmislena. U našoj ste kući i ponašat ćete se onako kako vam mi odredimo. Baš kako se mi ponašamo u vašoj. Pri tome se ograđujemo od terorističkih napada po Londonu. To nije dio naše kulture. To je kultura koju ste vi stvorili ovdje. Testirali ste ju za jedan Badnjak u Konjicu. A potom ste ju pustili u London.

I za kraj još samo jedna dova o SDA feministicama

Sir Patrick može biti siguran da u slučaju da pošalje vojnike amo neće biti nikakvog krijumčarenja  žena niti kaznene prijave za prostituciju u vojnim kampovima. Niti prosvjeda saraj feministica. Sve je to pod kontrolom o Lordovi.

Sve noćne dame koje se time iti malo profesionalno bave odavno su napustile BIH jer su vani dnevnice bolje a na prostorima gdje vladaju građanske stranke, šerijat strogo kažnjava takvo ponašanje.

Osim  žena koje se time bave kao državne službenice, noćne dame šerijata koje su na plaći Duboke države i pod SDA kontrolom.

Ali takve su ionako već odavno u vojnim kampovima. I u svim vašim uredina. Svugdje su pravilno raspoređene i odgovorno rade svoj posao. Mnoge rade u UK ambasadi,  OHR-u, mnoge u US ambasadi. Jeste primjetili Sir Patrick kako nam je g. Schmidt rumeniji u licu i više se smije otkad je došao u BIH? Mrke face mu kamera više ne može uloviti. Jeste li primjetili kako se Matt Field podmladio i kako sretan odlazi iz BIH bez obzira na činjenicu da je tolike godine udisao ćumur umjesto kisika?

Štoviše Sir Patrick, ako Britanci  imaju neke posebne fetiše. recimo ako npr. žele u vojnom kampu naručiti žene koje žele udarati remenjem po guzici, po  licu ili drugim dijelovima tijela nikakav problem. Javit ćete se lokalnom hodži koji će vam napisati tefter i platit ćete nešto sitno dolara. U smislu da vi razmišljate tu ženu uzeti k sebi. Sve to samo kako bi joj se formalno sačuvala čast.

U tom slučaju se na prostoru šerijata, tamo gdje vladaju građanske stranke može pronaći neka građanka BIH koju vojnici iz Britanije mogu udarati, šamarati, bacati na radijator a sve bez kaznenih posljedica naravno.

Čak ako dotična i bude poslije tog ošamućena i modra šetala  ulicama Sarajeva , neće biti Udruge BH Žene, da joj pomognu,nije da se one boje šerijata,  one su dio sustava, i zaju gdje što pišu i kad se smije protestovati. Vjerujte da neće biti niti jednog policijskog zapisnika, jer tu gdje vladaju građanske stranke, šerijatski zakon dopušta šamaranje žena, bacanje istih na radijator i puštanje da tumaraju po ulicama, modre do kasno u noć.

Pitajte Reufa Bajrovića ako nama ne vjerujete. Pitajte i MC Potočari. Uostalom pitajte Sarajevsku policiju nek vam pokažu dosjee za koje je stigao zapis iz merhameta da moraju ostati pod vječnom i svetom prašinom. Oni  vam sve o tome detaljno znaju.

Vaš dosadašnji amabsador Matt Field, baš se osobno mogao uvjeriti kako , tu na prostoru gdje vladaju građanske stranke nema niti jednog prijavljenog slučaja nasilja.

Mnoge BH žene, koje nikada neće završiti u monografijama koje UK ambasada sufinancira, ujutro tako bijedne i pretučene  tumaraju  glavnim gradom Prostora Džihada bez da ih se itko usudi pitati što im se dogodilo.

Ako nemaju sreće pa ne upadnu u Miljacku i ako ih nesreća zatekne pa u tom zlu još nalete i na saraj  policajca, taj prvo provjerava čija je to žena. Pa ako joj je muž neki istaknuti radnik šerijata, policija baš nikada ne stigne napraviti izvještaj.

A svaki nasilnik zna nekog u sustavu. Tako da općenito prijava nema. Miran grad, u kojem se žena oduvijek cijenila i cijeni.

Tako što se tiče nas i žena, i prostitucije, i orgija, slobodno vi pošaljite svoje vojnike dragi St.Patrick, i ništa se ne brinite.

Nama je samo bitno da taj kamp u koji ih šaljete ne zove Pogorelica, i da su to engleski a ne iranski vojnici.

Te da cijelu stvar ne koordiniraju Osmica i Alispahić, nego neki manje opasan mafijaški kartel. Jer ovi su, fakat,prešli  svaku mjeru.

Što se tiče orgija, dakle samo bujrum, i sve je dozvoljeno. Osim alkohola naravno.

Za sve informacije o tome gdje ga smijete nabaviti i kako ga koristiti obratite se hrvatskom članu Predsjedništva. Samo ne obraćajte mu se ni slučajno s tim pridjevom “hrvatski” člane Predsjednišva. Jer u tom slučaju bit će to prvi i zadnji put da ste pričali s njim. A alkohola vidit nećete.

Naprosto  popizdi lik ako ga nazovete “hrvatskim”. Ospice dobije. I on i njegovi kadrovi. Zasjeli u hrvatske sarajevske i diplomatske kvote. Ne majorizacijom bolan, ne šovinizmom i nacionalizmom bolan, ne tim primitivnim vrijednostima, nego bolan građanštinom! Građanštinom Allaha nam najUzvišenijeg!

Svi su , ovoga nam boga, pošteno sjeli u te kvote “ravnopravnog” naroda hrvatskog.

Koji je poslije britanskih orgijanja u našoj zemlji, tako “ravnopravan” da ga predstavlja Komšić u BIH a po svijetu “hrvatski kadrovi” raznih bošnjačkih  prezimena. Ili “Hrvati” koji su se za tu funkciju morali izjasniti  “Bosancima” ili “Hercegovkama koje preziru svoju Žlibinu” i javno se odriču svojeg  primitivnog oca i zaostale majke.

Orgije kažemo vam Sir Patrick. Čiste halal orgije.

Dođite u zemlju orgija, ne stidite se. Kakvi god da jeste, mi smo daleko gori od vas. Osjećat ćete se među ulizicama koji će vas dočekati,  po prvi put istinski plemenito. Ali po stvarnom osjećaju.  Po habitusu. Ne po dodijeljenoj glupoj tituli.

ish l poskok.info

guest
60 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Đikan
Đikan
1 mjesec prije

Mi hercegovački muslimani se ograđujemo inckovog pedofilizma i ostalih pedofila j,eb,o im ja mater

Hrvatsko-srpsko-hrvatsko-srpski
Hrvatsko-srpsko-hrvatsko-srpski
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

Sa tero-ristima zivota nema. Razje-bimo i razva-ljujmo Frankenstajna gdje god stignemo.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrvatsko-srpsko-hrvatsko-srpski
1 mjesec prije

Ne Bh drustvo….

Tacno je reci…..muslimani su navikli na englesko fasisticko divljanje ……jer su turska fukara podanickog karaktera, ljige izdajnicke

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

Vi ste hercegovački kurtoni.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

Mir DJIKANE,,,jesi li ti tu držao fenjer, ,,,mogao bi povući,,,osmicu….

zoro
zoro
1 mjesec prije

I plavi sljAmovi su isto radili. Goozili Bosanac za cokoladu.

Odron_Na_Putu
Odron_Na_Putu
Šta ti kažeš na ovo?  zoro
1 mjesec prije

jel ti se to majka hvalila kada ti je donijela cokoladicu ??

Britanski general Sir Patrick Sanders
Britanski general Sir Patrick Sanders
1 mjesec prije

Tu smo uz bracu Bosnjake.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Britanski general Sir Patrick Sanders
1 mjesec prije

Prirodno, pridružite mu se orgijama.

U inat dušmanima
U inat dušmanima
1 mjesec prije

Veliki hvala za naše saveznike Ameriku, Britaniju i ostale. To su zemlje koje su primile naš narod protjeran od strane ove stoke s kojom živimo. U tim zemljama su dobili priliku i da žive normalan život i da pomognu svom narodu u domovini i pokazali su se kao izrazito sposobni, uspješni i pouzdani.
Danas naši dušmani se pojedoše od muke, sikću i kukaju, voljeli bi vjerovatno da nisu protjerali porodice Arminke Helić, Adisa Ahmetovići i druge, a tako su sa osmjehom na licu urlali goni Turke itd. Sve se vraća sve se plaća i uz pomoć naših saveznika i ova stoka sa kojom živimo će konačno pocrkati.

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America🇺🇦
Šta ti kažeš na ovo?  U inat dušmanima
1 mjesec prije

Neka ih Bog cuva.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

engleska paščad nakaradna ima Milorad Dodik 100%pravo kad veli da se ta bjelosvjetska banda jednom i za sva vremena pošalje nazad u pm.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije
Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Engleski masoni gofna na neviđeno dobro Vojvoda zbori i tu se slažemo sve su to bjelosvjetska gofna samo kako to ovim našim pojedinim rektalnim uspinjačima objasniti , glupost njihova ide do te mjere da svoje silovatelje čak i opravdavaju ,.otvori se zemljo.

Last edited 1 mjesec prije by Bruce Lee 🐉🐲
Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

GANGA Š moj džaba ti…Bosna I Bošnjaci će takve ko cuke pruticem…

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

Uzmeš ubij pa se pušku

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Bosnjaci katolici se ljute kad im se kaze da oni nisu nikakvi hrvati.
Bar na njihovoj katedrali pise kako se zovu. Ne mogu objasniti.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

10+

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

Evo jednog tipicnog Bosnaka katolika razjarenog cinjenicom da mu je nacionalno ime izmisljeno prije 150 godina.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

dobro te je podrumašu nacija izašla iz Holliday inna 1992 god,toliko o takvim.

Adil
Adil
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Hajde ne sramoti nas Bosance muslimane. Kako će ovaj hakuna matata biti Bošnjak katolik kada je isti iz Hercegovine? Poštujući natpise iz katedrale on može biti samo Hercegovac katolik.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Adil
1 mjesec prije

da se takvih pita i na kolac bi ti Herzegovinu ,guzija popu šimi dalje znaš i sam kmee

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Adil
1 mjesec prije

Herzegowina je juzna Bosna u prevodu Vojvodina…stjepana Kosače bogumila rodom iz Kosaca kod Goražda…njemu se pretpostavlja zikri u Blagaju…COJK primio islam…a vi po,,srbljeni i PORVACENI lazite…

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

Lajk

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

Dobro si to napisao ali dodaj i to da prevaranti neće da imaju jezik istoimeni nego žele da se jezik zove Bosanski,jer je Bosanski upravo temeljna riječ i nosilac prava na BiH.U tome su našli jedoino jedno uporište neki stari turski riječnik iz 1631,a pisac je čovjek koji je za sebe govorio da govori Srpskim jezikom,A riječnik je napisao kako bi se sa turcima mogli bolje sporazumjevati.Zaboravljaju prevaranti i lažovi da za jezik nije dovoljan riječnik ko je napisao gramatiku.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
1 mjesec prije

Srpski i HRVATSKI JEZIK su istočna i zapadna ROGOBATNA varijante BOSANSKOG JEZIKA. U Bosni ne postoji srpski i hrvatski jezik. VIDI dogovor IVAN MAZURANIC I EKIPA I VUK KARADŽIĆ I EKIPA U BEČU 1850 o NASTANKU SH JEZIKA OD BOSANSKOG JEZIKA. Uzeta osnova bosanskog jezika jugoistočne BOSNE u čijem sastavu je bio i Sandžak..
Pogledati DEKRET AU MONARHIJE O ZABRANI I NAZIVA Bosanskog jezika 1907…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

Hvo=U.Z.P (presudjeno)

Od medjunarodnog suda,za vijeke vijekova.Vama preostaje samo da izmisljate i da “tesite svoju bedu”

Kraj price!

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
1 mjesec prije

Pročitaj NACERTANIJE i analiziraju Štadlera i STROSMAJERA pa ćeš PORVACENI i POSRBLJENI dijasporci susjednih zemalja shvatiti…u problemu jeste…ali idite…ako mrzite islam…idite na vrijeme

Adil
Adil
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jarane, kada bi se pozivali šta piše u njihovoj katedrali, tada bi ovi katolici iz Hercegovine bili Hercegovci katolici, jer u katedrali uz natpis Bošnjaci katolici postoji i natpis Hercegovci katolici.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Adil
1 mjesec prije

to je samo još jedan od dokaza tko je starosjedioc Bošnjak i da su to Katolici i Hrvati u BiH,Bošnjak narod ne postoji.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Ovo sam već objašnjavao jednom pokvarenom šovinisti ka što si i ti, ali da i tebi ponovim, mada sam siguran da ti to već znaš ali u svom pokvarenom umu ne želiš prihvatiti. Bošnjaci i Hercegovci na ovim vitrajima na sarajevskoj katedrali su dvije regionalne odrednice za ove katolike koji su pomogli izgradnju Sarajevske katedrale. Pošto si pokvareno tendenciozan, evo da ti objasnim preko dijela Safvet-bega Bašagića koja se zove “Znameniti Hrvati: Bošnjaci i Hercegovci u Turskoj carevini”. Svakome tko ima IQ veći od broja cipela koje nosi bi trebalo biti jasno da se to Bošnjaci odnosi na regionalnu pripadnost isto ko i Hercegovac, jer Bošnjak nije ništa drugo nego turski naziv za Bosanca a koji se koristio u vrijeme izgradnje katedrale..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jos jedan Bosnjak katolik koji se ljuti na predocene cinjenice.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Džaba se koprcaš, opet si na regionalnoj odrednici.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

trgovac laže sa osmjehom , žena sa suzama ,ali nitko krupno ne laže kao potturica.kmme

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

Tišu okote prava kmeta na prvu bracnu noć…pod turiste, idete da odete NJOFRIN kusur za Rvacku BEZ SRBOVA

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Nemoj da se ljutis.

no-nonsense
no-nonsense
1 mjesec prije

Welcome.
Ako vec neko mora orgijati onda je bolje da to budu Englezi nego ovi domaci fasisti svih boja. Kako to izgleda u izvedbi ovih drugih vec smo vidjeli u zadnjem ratu. Ne ponovilo se.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  no-nonsense
1 mjesec prije

Nek nad vama orgijaju ,nad nama vala neće .Gdje su god englezi došli tu je nastao kolonijalizam i ubistva.
Domaći fašisti su sve pokazali u Vitezu ,Grabovici,Bugojnu i drugim mjestima Ne ponovilo se više nikada nikome .

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  no-nonsense
1 mjesec prije

počni hvaliti i holandsku bagru koji ti silovaše cijelu Srebrenicu ,jadno da ne može jadnije ,fuuj

Britanski general Sir Patrick Sanders
Britanski general Sir Patrick Sanders
1 mjesec prije

Mirno spavaj BiH.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Britanski general Sir Patrick Sanders
1 mjesec prije

taj te general i siluje jesi normala ili nisi

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

uredniče malo te vutra baca nije jablanica na boračkom jezeru već na jablaničkom i nije paddy imao kuću u jablanici već pored konjica
p.s. pređi na lozu

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

nije gofno nego se pas possro

Đikan
Đikan
1 mjesec prije

Mi hercegovački muslimani volimo čilića volimo sal,ema ma,rića volimo teretnu karlovačku

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Đikan
1 mjesec prije

tko to ne voli taj normalan nije i nije

Gradjanski ekstremizam
Gradjanski ekstremizam
1 mjesec prije

Nova epizoda konzulskog kukumakanja. Potop je blizu.

Last edited 1 mjesec prije by Gradjanski ekstremizam
Srbče
Srbče
1 mjesec prije

Eu prima Ukrainu i moldaviju u članstvo,te zemlje balkana BiH Crnu Goru MAkedoniju i Albaniju.Samo Srbiju ostavljaju još zbog Kosova.Cilj je da se napravi balkanska elitna vojska poput Vražje divizije ili SS,Koja će u ukraini izvojevati konačnu pobjedu.Čuli su za hrabre balje,i njiva herojstva goloruki na tenkove,itd.Ukrainci bježe iz vojske.To im je naj veći problem.

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
1 mjesec prije

Perverzno Smrdče pođi u Ukrainu , izmonstrumi se tamo ma i ostani tamo pod zemljom !!!

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  Nisam kriv
1 mjesec prije

Nismo mi Srbi dužni anglosaksoncima državu,vi ste se kod njih zadužili sad došlo vrijeme vraćanja dugova.Sve će vas zaposliti u ukraini.

🇵🇾👍🇵🇾
🇵🇾👍🇵🇾
1 mjesec prije

Muslimani-pot,uric,e na kraju priče ostaju izolirani u 23% fildžan isil avlije. 😁

Srbče
Srbče
Šta ti kažeš na ovo?  🇵🇾👍🇵🇾
1 mjesec prije

Idu oni za Ukrainu EU formira BiH diviziju za Ukrainu.Ukrainci bježe iz Ukraine,nemeres više nikog mobilisati.A došlo je vrijeme da balje vrate dug Amerima i anglosaksoncima za državu što su im dali.

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Srbče
1 mjesec prije

Znači DJIKANI mogu da idu u DOBROVOLJCE po IKONE…DODO otkupljuje

Nema ljutnje
Nema ljutnje
1 mjesec prije

Tko je Hercegovcima rekao da su Hrvati,i zasto su ih lagali.

Veoma pocno,

https://nema-kompromisa.com/?p=796

Nema ljutnje
Nema ljutnje
1 mjesec prije

Tko je zapravo ugrozen u Bosni i Hercegovini,

Za razliku od Bosnjaka koji su postali narod,Bosanski katolici uporno glume da su Hrvati,iako je svima jasno da oni sa Hrvatima nemaju nikakvih dodirnih tacaka….(kliknite dole i procitajte ostatak,veoma interesantno)

https://nema-kompromisa.com/?p=2254

Last edited 1 mjesec prije by Nema ljutnje
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Nema ljutnje
1 mjesec prije

Džaba uporno krečiš. .
Bošnjaci koji se stide svoga imena muslimani ,nemaju o čemu pametovati .
To sve govori o njima kao vjerskoj nakupini .

Nema ljutnje
Nema ljutnje
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Ovo je sait Hrvata,koji sa prezirom se ogradjuje od vas photurica kako vas i sam naziva.Procitaj veoma poucno.

Napisao i uredio Nenad Grbac

Last edited 1 mjesec prije by Nema ljutnje
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Nema ljutnje
1 mjesec prije

Imamo mi tz hrvata poput nenada i komšića koliko god hoćeš ,za izvoza .
Samo reci koji ti se sviđa ,izaberi i vodi kući .