Published On: Ned, ožu 26th, 2023

Bidenov novi gaf – aplaudiram Kini ups! Kanada VIDEO

Američki predsjednik Joseph Biden pomiješao je Kinu i Kanadu kada je govorio o migrantskoj politici Kanade. Biden, koji je sklon gafovima, zabunom je hvalio Kinu dok je držao govor u kanadskom parlamentu.

– Danas pozdravljam Kinu… oprostite, plješćem Kanadi – rekao je 80-godišnji američki predsjednik i brzo dodao: “Možete zamisliti što mislim o Kini. Neću još o tome – New York Post izvještaji.

Članovi kanadskog parlamenta kratko su se nasmijali dok je Biden nastavljao svoj govor.

Prema New York Postu, Biden je pomiješao dvije zemlje dok je hvalio Kanadu jer je pristala prihvatiti 15.000 više migranata godišnje iz zemalja Latinske Amerike.

Ranije tijekom dana američki predsjednik napravio je sličan gaf na konferenciji za novinare. Naime, komentirajući odnose Kine i Rusije, počeo je izgovarati riječ “Japa”…

Podsjetimo, Biden je u dvodnevnom posjetu Ottawi, gdje je razgovarao s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom. U zajedničkom priopćenju naveli su kako “Narodna Republika Kina predstavlja ozbiljan i dugoročan izazov međunarodnom poretku”.

guest
nije obvezno
18 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bošnje banda terorista

MA jevreji su u ww2 maltretirali jadne švabe toliko da su ih ovi morali sklanjati.Nisu to gafovi već se kroji nova istorija.

Bošnje banda terorista

Nacional demokratska partija Amerike i nacional socialisti Njemačke su tijesno suradjivale u toku ww2 ,prodavali su njemačkoj gorivo i sirovine potrebne za ratnu mašineriju.Sve je išlo preko Turske i Španije.Iskrcavanje u normandiji je bilo iskrcavanje a ne teska bitka Njemačka je pustila amere da udju kako bi preuzeli europu prije Rusa.Cijela istorija je velika laž.

2 months ago zadnji put uredio Bošnje banda terorista
AbnorMal

Ko ima oči i želi da vidi kako izgleda ZLO-neka samo pogleda ovog “čovjeka”.

Ducista

Ovo već prestaje biti smešno i postaje žalosno.

Da ti je deda i da ti se ponudi da ti odvede dete u vrtić, rekao bi mu :,, Neka, deda, sedi. Odmori malo.”

Cakarevi doci

Neznas ti pobro jesi li u kanadi ili kini nego promini pelene i besika

AbnorMal

Bajden- slika Amerike, izgubljene u novom vremenu, nesposobna da shvati promjene koje nadolaze u svijetu…priča im još “pali” samo kod potkupljenih i ucjenjenih, postavljenih od strane te iste Amerike sluga i vazala.

Anonimac

Dobit ćeš za ovaj rusofilni post ruski sendvi: Između dvije kriške crnog dobit ćeš cijelu krišku bijelog kruha.

AbnorMal

Sve znaš! Šta ti ,osim kujca u guzu, dobijaš za svoje amerofilne postove?

Anonimac

A ti amerski uvlakač dobijaš
samog sira!

Kvico

Bajden ima svoj broj koji je po redu Americki predsjednik i zasigurno nece bit duze od dva mandata.

AbnorMal

🤠 2 mandata???
Pa on ne zna ni za ovaj!

Kvico

Zato sto je svjesan vas psihodiktator ce da vam bude vjecno.

Despot-Vihor vs Leopard2

Haloo crvi po.tur.če.ni jel vas bar malo stid jer ste ka Olimpijsko zlato slavili pobjedu ovog fosila 2020te po 23% Mogadiša???

Dostan

Bajden je sprdačina sam po sebi i hodajući je primjer da apsolutno svako može biti predsjednik Amerike, ta funkcija je protokolarna i svodi se na činovnika koji odrađuje dobijene naloge.
Ovo zajedničko saopštenje “predsjednika” Amerike i Kanade je interesantno: “Narodna Republika Kina predstavlja ozbiljan i dugoročan izazov međunarodnom poretku”.
A ko njima (onima koji odlučuju) nije “ozbiljan izazov” i o kakvom “međunarodnom poretku govore”? Sprdačina na levelu Monthy Python-a. Brzo bi mogao doći veliki reset.

Kvico

NRK je mafijski organizovana i za sav vlastiti napredak mogu bit zahvalni upravo zapadu jer on im je omogucio da mogu radit.Jes da im rad traje 12h svaki dan u tjednu ali od toga imaju i oni neke koristi pored partije i njenih vrhovnika.

Anonimac

NRK je uzor globalistima kako bi trebao izgledati svijet sa jednom vladom i jednim gospodarom.

SejdoKralj

Jadno je šta rade ovome jandom starcu

Anonimac

Nije jadan! Taj na duši nosi 100-tine hiljada žuvota. A izgleda da mu još nije dosta. Sotonista izopačeni!