Published On: Uto, pro 7th, 2021

BI LI PETER HERCEG TOMICH UMRO ZA DANAŠNJU AMERIKU? Evo kako su se Amerikanci zahvalili obitelji i narodu Petra Hercega. Hrvatima u Bosni i Hercegovini…

Prije samog rata nagovorili su Aliju Izetbegovića da povuče potpis s Lisabonskog mira i gurne zemlju u krvavi rat. Nagovor je obavio američki diplomat Zimmerman.

U Washingtonu su nagovorili narod Petra Hercega Tomicha da mu jamče jednakopravnost u bošnjačkohrvatskoj Federaciji. Potom su isti nagovor obavili u Daytonu.

2000 godine nametnuli su takozvane Barryeve amandmane kojima je obitelji Petra Hercega Tomića uskraćeno pravo da bira svog legitimnog predstavnika u Domu naroda.

Potom su poslali tenkove na narod Petra Hercega Tomicha. Tenkovi su opljačkali privatnu banku u vlasništvu susjeda Petra Hercega Tomicha.

Potom su nametnuli Alijansu Zlatka Lagumdžije i Krešimira Zubaka. Koja je dodatno narušila ustavna prava naroda Petra Hercega Tomicha.

Amerikanci  u BIH, zbog kojih je Petar Herceg Tomich poginuo da bi oni mogli ostati svjetska sila potom su godinama uskraćivali politička prava prvacima naroda Petra Hercega Tomicha.

Vrhunac licemjera jeste ponašanje američkog veleposlanika Patricka Moona. On je narodu Petra Hercega Tomicha uskratio slobodu govora, u prijedlozima za reformu već tada dobrano bošnjakizirane Federacije, zabranio je predlaganje određenih tema. Recimo osnivanje hrvatskog velekantona ili , ne dao Bog.  hrvatskog entiteta.

Zimmerman, Mc Cormack, Moon, Barry, ljudi kojima je Herceg darovao slobodu da bi oni njegovom narodu donijeli novi kolonijalizam

Američki veleposlanik Moon potom je narodu Petra Herceg Tomicha na vlast nametnuo jazavce poput Lijanovića i Jurišića. Ustaše i Krimose.

Nastavak politike vlasti za koje je poginuo Tomich nastavljao se i dalje  u istom smjeru. Slobodarska Amerika u BIH nastavila se dodvoravati politikama džihada, onoj politici koja je 2001 godine poslala čak 4 vojnika Armije BIH na američke tornjeve. Pri čemu je ubijeno 3000 US građana među njima i desetak hrvatskih i srpskih državljana.

Nije bilo sina Petra Hercega Tomicha da umre za te ljude i spasi ih. Petar nije imao sina. Poginuo je.

U nastavku služenja petrodolarima, u nastavku potiranja naroda Petra Hercega Tomicha Amerikanci u BIH, po željama Prostora Džihada, blokirali su  hrvatske diplomate iz BIH s nekrivotvorenim diplomama a na njihova mjesta postavljali svoje ljude .  Blokirali su tako ljude koji su dolazili iz hrvatskih obitelji u BIH koje su dale američke borce na Iwo Jimi.

Nastavak potpore države Amerike narodu Petra Hercega Tomicha ogleda se u američkom prijedlogu da se narod Petra Hercega Tomicha samoizbriše iz Ustava BIH. A u šali, američki dužnosnici narod Petra Hercega Tomicha nazivjau danas prefiksom koji se treba maknuti iz Ustava.

Za koju Ameriku je poginuo Petar Herceg Tomich?

Za ideju Amerike koja njegov narod naziva prefiksom, koja ga pljačka i ponižava, koja mu guši ljudska i ustavna prava i koja u njegovoj zemlji služi arapskoturskim interesima?

Ne , kad je umirao, Petar Herceg Tomich umirao je za potpuno drugačiji ideal Amerike. Za onu Ameriku koja pomaže male i kojoj svjetski džihad nije globalni partner. Za ovakvu Ameriku on danas sigurno ne bi umro.

 

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
djuro
djuro
8 mjeseci prije

Mogu bi se i muslimani žaliti na Turke, koliko je njih poginulo u obrani osmanskog carstva, samo u mom okruženju ima tri hebonjine gomile

Bimbo
Bimbo
8 mjeseci prije

Ne bi ni za onu da je znao da su oni sami organizirali pearl harbour. Isto ko i 9/11.