Published On: Pon, lis 21st, 2013

Bešliću i Reloti razbijeni automobili

Mostarska policija od jučer ujutro pokušava ući u trag “razbijaču” koji se u sitnim noćnim satima bio žestoko okomio na vozila Ljube Bešlića, gradonačelnika Mostara, i Miše Relote, glasnogovornika HDZ-a BiH. Tom prilikom su oštećeni njihovi privatni automobili, i to Bešlićev terenac audi Q5 i Relotina opel astra, a šteta se procjenjuje na oko 10.000 maraka.

Teže ruke

Najviše je stradalo gradonačelnikovo vozilo, kojem su porazbijana gotovo sva stakla, a na više mjesta je oštećen i lim. Kako doznajemo, on se jučer iza 1 sat iz svadbe vratio u stan u Miličevića ulici, u naselju DUM, pa je tek nakon buđenja imao što vidjeti na parkiralištu iza zgrade. Terenac je ubrzo prebačen u servis, a oštećeni vlasnik nije bio raspoložen za davanje bilo kakvih izjava.

Relotin slučaj

Na drugoj strani grada, u Ulici blajburških žrtava, na parkiralištu pokraj crkve u naselju Rudnik, opet nekad prije svanuća, počinjen je i drugi vandalski čin. Ipak, u Relotinom slučaju, ‘razbijač’ je bio nešto blaže ruke pa je tek uništio vjetrobransko staklo, polomio brisače i na jednom mjestu, posred vozačevih vrata, lupio u lim. Vjerojatno je i ovom vlasniku ostalo nejasno o čemu se ovdje zapravo radi. Naime, koliko je poznato, njih dvojica i nemaju osobitih dodirnih poslovnih i privatnih točaka, osim što se javno poznaju. Istraga traje.

vecernji.ba