Published On: Čet, pro 13th, 2018

Beskućnik morao u bolnicu, ali shvatio da nije sam: Ispred bolnice čekali ga psi o kojima se brine!

Medicinska sestra bila je dirnuta njegovom pričom i smatra da svijetu treba više ljudi poput njega

Medicinska sestra iz Brazila Cris Mamprim i njeni kolege, prošlog tjedna imali su što vidjeti. Svjedočili su dirljivoj sceni koju neće tako brzo zaboraviti.

Radila je noćnu smjenu u bolnici Alto Vale, kada je beskućnik imena César došao u bolnicu na liječenje. Inače, César posjećuje drugu zdravstvenu ustanovu u gradu pa su se Mamprim i ostatak osoblja raspitali za njegovo zdravstveno stanje i njegovu priču.

Ubrzo su primjetili kako novi pacijent nije sam. Iako César nema mnogo materijalnih sredstava, njegov život obogaćen je divnim prijateljstvima. Kada je César primao terapiju, osoblje bolnice primjetilo je pse ispred bolničkih vrata koji su čekali svog prijatelja.

Mamprim je doznala da se César brine o psima, a da nema njih bio bi sam na svijetu.
Sestra je primijetila da su psi u dobrom stanju te da ne izgledaju neuhranjeno. On ponekad ne jede samo kako psi ne bi ostali gladni.

Kako je César primao terapiju, osoblje bolnice pustilo je pse unutra, a ponudili su hranu i njemu i psima. Nakon sat vremena u bolnici, César je bio otpušten,

“Njegovi najbolji prijatelji su s njim. Ne znam kakav je njegov život ili zašto živi na ulici, ali divim se poštovanju i ljubavi koju ima za svoje životinje. Da su bar svi poput njega”, kazala je Mamprim.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare