Published On: Sub, lip 16th, 2012

EVO ŠTO PLAĆAJU HRVATSKI POREZNICI: Prostitutke za Mesića dovode se iz Srbije

SRPSKI Press na svojim je internetskim stranicama jučer objavio članak u kojem optužuje bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića za sudjelovanje u lancu elitne prostitucije. Naime, kako je doznao Press iz svojih izvora, već biše od godinu dana probrana grupa djevojaka iz Srbije odlazi u Hrvatsku, gdje pruža seksualne usluge bivšem predsjedniku.

Beogradska madam: Mesić se zabavlja s prostitutkama iz Srbije; Mesić: Veću glupost od ovog nisam čuo!

Beogradska madam ispričala je kako lanac prostitucije, u kojem djevojke iz Srbije odlaze u Hrvatsku, funkcionira već nekoliko godina. Isprva su u njemu sudjelovale nepoznate djevojke, ali su se kasnije, zbog produbljivanja ekonomske krize, u “posao” uključile i neke prominentne manekenke, voditeljice i starlete.

“Kada se pročulo da je jedan od klijenata Mesić, to nikoga nije iznenadilo, jer je na popisu onih koji traže VIP djevojke mnogo poznatih imena, poslovnih ljudi, menadžera, sportaša iz čitave regije”, priča za Press beogradska madam.

Sve u stvari počinje vrbovanjem u jednom poznatom klubu na Adi Ciganliji, čiji vlasnik ima karakterističan nadimak.

“U tom klubu se djevojke, među kojima ima najviše studentica fenomenalnog izgleda, ali i poznatih pjevačica i manekenki, s jednom pjevačicom, plavušom, čije se ime već dovodilo u vezu s ovim temama, dogovaraju za odlazak na primorje. Ona je u Srbiji zadužena za svaku logistiku. Ovdje se djevojkama osiguravaju avionske karte, dok im dobro uhodani kontakti u Hrvatskoj osiguravaju smještaj u hotelima. Samo se pojave pred klijentom, na određenom mjestu, dobivaju 500 eura. To je svojevrsna proba. Ukoliko je klijent zadovoljan njihovim izgledom i traži nešto više, a gotovo svi to učine, cijena raste po 100 eura na sat”,priča madam.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare